Fik Seval2468 hakkınız ödenmez vallahi hocam sizler de iyi ki varsınız iyi ki ışıksınız onların yollarında sizler sayesinde engelleri tek tek aşmayı öğreniyorlar 🫂💙
G_Ulzeki Fik kurban olurum ya çok tatlı. Eşinin Tarafından da Böyle güzel özel Çocuğumuz var . Her kes farkında olmalı.Bu yavrular Allahın verdiği en Diğerli hediye .çok öpüyorum
Fik G_Ulzeki kesinlikle kuzum benim çok korkutuyorlar insanı aman down sendromu olursa çok riskli çok bilmem ne aslında var ya sınırsız neşe kaynağı oluyorlar cennette kapı aralıyorlar gelişiyle resmen 💙
Fik Dilaraa23 ay maşallah kız zamanında annemi korkutmuşlar salak doktorlar 10 yaşına kadar yaşar diye 16 yaşında ablası 🤭 Allah sağlıklı uzun ömür versin inşaallah konuşması nasıl anlaşılır mı
Dilaraa23 Fik evet gayet akıcı konuşuyor hafızası inanılmaz kuvvetli bütün gördüğünü hafızasına kazıyor tek sıkıntısı temizlik hastası banyodan asla çıkmıyor sürekli sabun yeniliyoruz suyla çok oynuyor😄
Esramihra Fik Ankaradayiz bızde 😊Rabbim kardesinize sağlık uzun ömürler nasip etsin dünyanın en güzel melekleri bizimle çok şanslıyız
kadertugrul7 Dünyanın en masum melekleri günleri kutlu olsun hep mutlu olsunlar inşallah orta okulda down sendromlu bir arkadaşımız vardi o kadar eğlenceliydi bizi hep güldürurdu derslerde ona kizmasinlar diye bütün sinir ceza alirdik yinede akillanmazdik canim benim kim bilir simdi nerde napiyor ❤️
Fik kadertugrul7 ay yerim ben onu ya 😍 öyleler valla etrafına neşe saçıyorlar resmen 🥰 duygulandım okurken yazınızı çok farklı ya özel birinin ablası annesi arkadaşı olmak cidden bence her anne çocuğuna özel bir arkadaş edindirmeli hem özel melekler yanlız kalmaz hem çocuklar ilerde ters gözle bakmazlar küçükken farkında olurlar ❤️🫂 en saf dostluğu tadarlar
kadertugrul7 Fik gerçekten öyle kalpleri o kadar temizki kötülük fesatlik bilmeden koşulsuz seviyorlar yemegimiz olmasına rağmen her yemek saatinde illa biriyle paylasirdi bu yaşıma geldim onun kadar saf temiz bir arkadaşım olmadi daha
Fik Dilaraa23 hahahha maşallah bizimkide giyinmeyi süslenmeyi çok seviyor ah birde kilomuz olmasa var ya kimse tutamaz dans etmeyi çok seviyor yüzemeye gidiyor yarışlara katılıyor sarkı söylemeyi de çok seviyor 🤭 akıcı olarak henüz konuşamıyor malesef dikkatle dinlemek gerekiyor o konuşurken dil terapistine degidiyoruz ilerde düzelir beli yavaş yavaş
Seval2468 Fik benim ogrencilerimde çok seviyor süslenmeyi , dans etmeyi valla ise gidince moral buluyorum onlarla. Yalansız, dolansız içlerinden geldikleri gibi davranıyorlar
Dilaraa23 Fik tabii eğitim çok önemli bizde okula gönderdikten sonra çok faydasını görmüştük 😊 süslenmeye şarkı söylemeye dans etmeye zaten bayılıyor 😄