aysuyenihayat Bugün görüş günü olanlarrrrr var mı kızlar😍 Bebişler nasıll bizimki çook iyiydi keyfi yerinde 💙
[silindi] aysuyenihayat ben yarına randevu aldım 11 haftalık acaba cinsiyeti belli olur mu ? Çok merak ediyorum
hayalperest2310 aysuyenihayat 39 haftalık gelmeye hiç niyeti yok çatı muayenesi olduk bakalım bekliycz
Seval2468 aysuyenihayat bizimde yarın çok özledim oğluşumu 16 +4 olduk . Abisi daha da meraklı kardeşi görmeye gidelim diye ağlıyor hergün
aysuyenihayat [silindi] 11. ve 12. Haftalarda tahmini bir cinsiyet söylüyolar ama mutlaka yanılma payı oluyo aklınızda bulunsun. Bana 12. Haftada erkek gibi duruyo dedi 16. Haftamda net olarak kız dedi😍 o yüzden tahmin etseler de 16 yı bekleyin💖
Burnumageliyoduslkmsn Geçtiğimiz hafta gittim şimdi araya ramazan giriyor 30. Haftaya girmek üzereyim bayramdan sonra gitmeyi planlıyorum 34 TE 🥺 kizimi şimdiden çok özledim,🥲❣️
aysuyenihayat Burnumageliyoduslkmsn Oyy Allah bağışlasın bizimde kızımız gelicek 💖 bizimde bayramdan sonraya kalıcak gibi duruyo bidahaki kontrol 🥲
Burnumageliyoduslkmsn aysuyenihayat bi keresinde eşime çok sinirliydim çok kizdirmisti bide kızımı görmek istiyordum özlemiştim sürekli gitmeme eşim kızıyordu çok takma kafana hep ultrasona girme falan diyordu merdiven çıkarken evde patigim kaydı 1 2 basamak düştüm popomun üstüne kocam aşırı korktu o anki sinirle sırf yatağa gidip uyumasin benimle ilgilensin istedim sonra burdaki postları açtım Birlikte okuduk baya korktu o tuttturdu hastane diye ağrım sizim hiç biseyim de yoktu sonra işte hastaneye gidip kızımı görmüştüm hala eşimin haberi yok ağrım olduğu için gittik sanıyor hastane biraz uzak ve kış günüydü artık mecbur tezgahtan falan atlicaz Ramazan’ın ortalarinda ozlersek sjshhsdhhdjd
aysuyenihayat hayalperest2310 Bende bugün doktoruma spinal sezeryan olmak istediğimi söyledim o da o halde 35. Haftada sana gün vericem dedi 29 dayım bende şuan 🫶🏻🥹🥲
aysuyenihayat Seval2468 oy maşallahh sağlıkla güzellikle gelsin bebişiniz ve abisiyle huzur içinde büyüsün 😍💖
Aysel66 Seval2468 biz aynıyız bende 16+4 yarın kontrolum var cok heycanlıyım birazda korkuyorum acaba iyimi herşey yolundamı diye merak ediyorum en son hangi haftada kontroldeydin sen
aysuyenihayat Burnumageliyoduslkmsn Ahahahahahahahahah 😂😂😂😂 bebeklerimizi görebildiğimiz her yol mübahtır valla insan çok özlüyo 2 günde bile 😂💖💖💖💖💖
[silindi] Melo-fndkc ay erken gidiyorum ama mecburum rapor almam lazım o yüzden söylemezse bayramdan sonraya kalır 🫢
aysuyenihayat mizginn_ 15 ve 16 da net olarak belli oluyo evet hayırlısı olsun nedense bunu yazarken içimden kız geçti sizin için 😍
aysuyenihayat irembasoglu37 Hahahahahahaha😂😂😂 anaammm😂 bizde her zaman yüzünü görürdük bu sefer ayaklarını bile yüzüne doğru çıkarmış göremedik🤦♀️