Eceecim ebrutrn aa baya geç kalmışlar çağırmak için 😬 beni başında ortasında sonunda toplam 3 kere çağırmışlardı ☺️😬 ama düzenli hastane kontrollerine gidiyorsanız bişey kaçırmadınız zaten. ☺️☺️
ebrutrn Eceecim her ay hastane kontrollerime gidiyorum her ay düzenli kan tahlilerimi de yaptırıyorum 😇
Yazmelegi_ ebrutrn ben gittim sabah aç gittim kan aldılar idrar aldılar sonra sonuçlar cikinca geri gittim sonuclara baktilar bebegin kalp atisina baktilar şu hafta da tetanoz aşın var dediler
ebrutrn Yazmelegi_ ben daha bi hafta önce kan tahlili idrar tahlili verdim tetanoz aşılarımda bitti gitmeme gerek yok o zaman 🤔kalp atışı içinde bu hafta doktor kontrolüm var zaten
Yazmelegi_ ebrutrn ya zaten bişey yapacakları zaman aramaları gerekiyor beni arıyorlar birde detaylıya girince gel bilgi ver demislerdi
Kiraz53 KumsAlyaa 2 hafta önce sağlık ocağına gittim tetanoz için hemşire kalp atışına da bakalım dedim yattım duymadı çok zorladı bende dedim bu makineyle zaten duyulmuyor hiç Bi zaman dedim bana ne dese beğenirsin bu hakiki ev dopleri😆😆😆😆😆😆
Rmysarft ebrutrn benim sağlık ocağım beni aradığında gittim tansiyon ölçümü yapılıyor haftana göre muayene oluyorsun ben gittiğimde 13 haftalıktı e nabızdan kan değerlerime baktı bilgi verdi nas
Kurabiye93 ebrutrn Boy kilo bakıkıyor bebeğin kalp atışları bakılıyor. Kan ve idar örneği alınıyor kansızlık veya enfeksıyon varmı dıye bakıkıyor eğer bir sorun varsa tedavi verılıyor sağlıklı genelık izlemi ıcın önemli yanı
KumsAlyaa Kiraz53 😂😂😂 benimde çok başıma geldi cihaz çok saçma yani gereksiz 😂😂 boş yere strese sokuyorlar 😂😂