Nuray1ilayda Minezra 3 gebelik benimde iki kızım var biri 8 e girecek küçük 2 33 haftalık hamileyim 🤗
Minezra Nuray1ilayda allah bağışlasın canım bunun cinsiyeti ne son zamanlara girmişsin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💖
Minezra Turna44 dimi vallahi halden anlıyorlar ya bazen konuşuyorlar büyük insan gibi merhametleri var rabbim uzun ömürler versin inşallah
Minezra Yuliaece ayyy maşallah niye bilmiyoeum çok sevindim kızınız olacağı için 😍 bende iki kızdan sonra gönlümde erkek geçiyor ama rabbim bilir tabi 😍
Minezra Nuray1ilayda maşallah canım rabbim yardım eder allahn izniyle zor olmaz şükür iki meyveden de tattırmış 💖 kızlarında bu hamileliğinde değişiklik varmıydı canım
Minezra cokkasmabeabi gerçekmi yaa benim de bana benzeyen maviş bi oğlum olsun istyorum kızlar babasına benziyor esmer 😍
Nuray1ilayda Minezra hamileliğin ilk zamanlar canim hep erik gücü limonlu şeyler çekiyordu kızlarimla tatlı çok yerdim tek fark bu canim
cokkasmabeabi Minezra valla benimki tek kişilik dev kadro 😂😂 tek iyi yanı bazen sokağa atasin gelir gibi olurken yanına yanasip sirinlik yapıyor her şeyi unutuyosun😂😂
cokkasmabeabi Minezra öyle sürekli yapışık ikiz gibiyiz otur diyor kaldırmıyor beni yanından. Bide saça alışık saçımın toplu olmasına dayanamıyor sürekli saçımı tutup duruyor 😬
AyEy1229 Minezra Benimde 3. 🤲🏻 15 haftalığız kızım 8 yaşında oğlum 4 yaşında yine kızım oluyor inşallah.
Minezra AyEy1229 rabbim sağlıkla kucağınıza almasyı nasip etsin inşallah bakalım benim ne olacak 😍 hamileliklerinizde değişiklik varmıydı yada içinize doğdumu ben hiçbişey hissetmiyorum sanki yada kız biraz daha ağır basıyor 😍