Minezra Kızlarr Selam 7+4 deyim benim 3. Gebeliğim 2 kızım var 8 ve 6 yaşında 🌸 bu miniğimin daha kalp atışını duyamadım ama çok şükür diğer gebeliklerime göre şuanlık rahat geçiriyorum. Sizee durumlar nasıl 😍
Hamalp Minezra Allah bağışlasın. Benim de 3. Gebeliğim 19+2haftaligim 2 oğlum var 7 yaşında diğeri 27 aylık ve buda erkekmiş 😁
Siyahdnz Minezra supriz şekilde beklenmeyen 3 bebegım 23 haftalık olduk bır kızım var 4 yasında bir oglum var 3 yasında saglıkla gelsinler 3 ay kustum hep sımdı ıyıyım sukur ogluş gelıyo sımdı de💙🧸
Turna44 Minezra benimde 3. Biri 12 yaş kızım biri 10 yaşında oğlum buda 16+3 tekrat kızım olacak. baya ara verdim herşey unuttum ben. Nolacaksa 😃
Minezra Hamalp yaa maşallah gerçektenmi keşke bi kız olsaydıı ya tüh 😅 allah size bağışlasın inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını veriyor biz nekdar ne istesekte 🤲
Hamalp Minezra Amin insAllah. Evet kız istedim ama hayırlısını ver dedim hayırlısı buymuş artık sağlıkla gelsin her biri insAllah🤰🤱🏻💜
Minezra Hamalp aminnn inşallahhh yaşınız gençse ilerde son beşik yaparsınız inşallah kız olup yanınıza yoldaş olur 🤲💖
Minezra Siyahdnz ya allah bağışlasın maşallah araları yakın mış ne güzel arkadaşça büyürler inşallah bende kızlarda çok kustum kusmada çok yoktu aslında ama yiyemiyordum serumla beslenmiştim bunda şimdilik hafif iştahsızlık dışında iyiyim 🤲
Minezra Turna44 yaa evet maşallah büyütmüşsünüz ne güzel ya sıra sıra kız erkek kız keşke hepimizin böyle olsa 😍
cokkasmabeabi Minezra ikisinin belirtileri de mevcut hani 3.bir cinsiyet olsa o diyeceğim ama 😂😂 cuma gittim tahminde bulunmadı yarın ense kalınlığı ölçümü için gidicem belki bir umut soylerler 🥲 içimden kız geçiyor kız olur insaAllah hayırlısıyla 🌺
Minezra cokkasmabeabi rabbim gönlündeki neyse onu nasip etsin canım önce sağlıklı hayırlı bir şekilde 🌸
Turna44 Hamalp ama kız çocuguda başka gerçekten arkadaş resmen. Ben kızıma bakıyorum en yakın arkadaşımı doğurmuşum diyorum🥰☺️
Minezra Turna44 dimi vallahi halden anlıyorlar ya bazen konuşuyorlar büyük insan gibi merhametleri var rabbim uzun ömürler versin inşallah
Yuliaece Minezra 36+1 haftalık 3.hamileligim 3 yaşında ve 1.5 yaşında 2 oğlum var şimdi kızımı bekliyorum 💖🤌
Minezra Yuliaece ayyy maşallah niye bilmiyoeum çok sevindim kızınız olacağı için 😍 bende iki kızdan sonra gönlümde erkek geçiyor ama rabbim bilir tabi 😍