adn111 Kiymetyildiz aynen öyle valla ben de 3 kilo fazla görüyorum bazen meğer ne çok şey biriktirmisim içimde diyorum 🤣🤣🤣
Kiymetyildiz adn111 hahahaaa 😂 son cümle çok iyiymiş yalnız tuttum onu 😂 bence normal yaa eskiden çok takıyordum artık takmıyorum ne yapayım
adn111 Sere aynen ya hastaneye gidince ordaki tartı 1 kilo fazla gösteriyor hep bende o yüzden evde tartilsam bile 1 kilo fazla söylüyorum hastanedeki doğrudur diye 🤣
Sere adn111 senin yine iyi bizdeki 2 kilo farkediyor hangisi doğru anlamadım umursamamaya çalışıyorum 😂
adn111 Kiymetyildiz aynen canım illaki alınacak normal gebelik için bile en az 7 8 kilo alınır dedi doktorum o yüzden takmiyorum bende 😍😍
Mommy61 adn111 2 kilo fark olur niye olmasın 2 tabak bir porsiyon yemek yeseniz bi bardak su bi bardak çay nerdeyse 1.5 kilo
adn111 Mommy61 yemeklerden 3 4 saat sonra tartılıyorum ve yediklerimi sindiriyorum su iciyorum ama o su atiliyor bir sure sonra ona ragmen sislik ve ödemden dolayi fazla cikiyor o yüzden sormuştum
Sere Mommy61 işin garip tarafı hamile değilken bu şekilde yiyip tartıldığında herhangi bir fark olmaması 😏 hamileyken su içip tartıldığında 500 gr fark attırıyor tartıda