adn111 Kızlar sabah aç tartildigimda farklı gece tartildigimda farklı çıkıyor geceleri de öyle aşırı tok olmuyorum yine yemekten 3 saat geçmiş oluyor ama bu kadar fark olmasının sebebi ne sizce ve kilo takibini sabah çıkan kiloya göre yapıyorum doğru mu
Nursaygi adn111 Sabah aç karına tartıldığın sonuç doğru olan. Haliyle gün içinde bir şeyler yenilip içiliyor şişkinlik olması çok normal. ☺️
Sere Bence şişkinlik buna sebep oluyor. Ben artık tartıya çıkmaya korkuyorum. Bu kadar mı dengesiz olur. Mesela sabahları karnım da olmuyor ama bir de akşam gör sanki 7 aylık
adn111 Sere aynen öyle ödem şişkinlik tartıda bu kadar fark edeceğini düşünmemistim😂 dediğin gibi sabah daha hafif hissediyorum bisey yiyip içtiğimde bir anda şişiyorum
elifcicek_07 Tabiki olur kaynanama gidip geldiğim gün 3 kilo görmüştüm ye kızım ye annem çocuk var içinde sen enerjik ol ki oda güçlü olsun ne varsa dayar Allah var oda çok güzel yapar isteye isteye yerim bende :) sabah ilk çıkan sonuç doğru
adn111 elifcicek_07 sorma sorma bende 1 ay depremden dolayı annemde kaldım her şeyi yediriyordu bide konu çocuk olunca reddedilmiyor 😂 ben kendi evimde olunca hem sağlıklı hem bebeğe kilo aldıracak şeylerle besleniyordum şuan eski düzene devam
Sere adn111 en güzeli evde hiç tartılmamak ben evde çıkmıyorum artık tartıya kontrole gittiğimde tartılıyorum zaten sonra da evde teyit etmek için tartılıyorum ama hastahanede de hep daha fazla çıkıyorum 😂
adn111 Pamuk banyoda tartı varken ve günümün çoğu tuvalete gitmekle geçerken kendime engel olamıyorum 😂😂
Pamuk adn111 Sana diyorumda bende aynıyım günde sadece 2 kere değil kaç kere tartiliyorim Allah bilir😆😆
adn111 Pamuk hahahahah benim gibisin sen de ne kadar kilo aldım bunun ne kadarı bebegin kilosu ne kadarı suyu diye düşünüp dururken buluyorum kendimi 😂😂
Kiymetyildiz adn111 ben de sabah kendimi çok iyi hissediyorum aç karnına tartıya çıkıyorum 63 küsur geliyorum. Akşamlarında karnımı bir görsen 18 haftalık değil 38 haftalık gibi şişkin oluyor 😅 dün akşam bi çıktım tam 66 gördüm 😂 akşamları çok daha şişkinlik oluyor sanırım. Neyse ki yalnız değilmişim ☺️
adn111 Kiymetyildiz aynen öyle valla ben de 3 kilo fazla görüyorum bazen meğer ne çok şey biriktirmisim içimde diyorum 🤣🤣🤣
adn111 Sere aynen ya hastaneye gidince ordaki tartı 1 kilo fazla gösteriyor hep bende o yüzden evde tartilsam bile 1 kilo fazla söylüyorum hastanedeki doğrudur diye 🤣