prettywomann Linasel kaçıncı haftadasınız sancı olmadan açıklık oluyor muymuş ilk defa duydum herkesin farklı işte inşallah sağ salim kavuşursunuz bir şey kalmamış zaten darısı bana bekliyorum
efeninannesiii_ Linasel hiç korkma derim zaten diğer arkadaşların dediği gibi yolu yarılamışsın. Sağlıkla kavuş inşallah ❤️
Melekoz Linasel inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız. Maşallah iyi açılmanız olmuş çabuk doğrursunuz o zaman sadece rahat olun korkmayın kendiliğinden çıkıyor zaten 😀
AdaKaranfili Sağlıkla gelsin minik. Ay inşallah bende ikinciyi boyle kolay dogururum. Çok fazla sancı çekmeden hemencecik🤲😊 bu acikliga gelmek için neler yaptiniz ? Birde kaç haftaliksiniz
Linasel AdaKaranfili 38 haftalığım bişey yapmadım hareketliydim ama hep hurma yedim ananas yedim o kadar yani
Melekoz AdaKaranfili Amin inşallah kendi sancımla doğurmak istiyorum inşallah daha kolay ve sağlıklı olur Allah herkesin gönlüne göre versin. 🤲
AdaKaranfili Melekoz aynen ya.ilk bebegimde ne sancı ağrı.aciklik falan yoktu süni sancı aldım.oyle doğurdum. Bunda nerdeyse bu aciklikta gitmek istiyorum hastaneye.2-3 saat içində doğsun istiyorum. İlk bebeğim 8-9 saatde doğmuşdu sanırım.
usenmedimyaptimbirvelet Linasel 8 cm açılma nedirrr🥲hastanede duş varsa hemen sıcak suyun altına girin hem sancının acısını azaltır hemde açılmayı arttırır zaten ıh desen doğuracak kıvamdasın 😂 hadi sağlıcakla gelsin inşallah bebiş 🫶🏻🤍
Melekoz AdaKaranfili sabah 11 de yattım gece 22:47 de doğurdum 7 saat suni sancı çektim o yüzden dedim bunla kolay olsun diye suni sancı olsa bile 1 saat içinde doguruyum çok cekmeyim.. ve 6 ay önce doğum yaptım daha 🤣😀
AdaKaranfili Melekoz ben gecen sene 1 Şubat’ta doğurdum kizimi. Sabahın 7sinde süni aldım.ogleden sonra 15.30 da kızım doğdu..bu gebelik 30.haftalik.insallah mayis sonu Haziran başında bekliyoruz
Melekoz AdaKaranfili benim daha yeni şuan 11 haftalık ve kızım daha 6 aylık rabbim yardımcimiz olsun insallah sagsalim kucağımıza alırız inşallah
AdaKaranfili Linasel kendi sancim hic yoktu. Anidən geliyor sancı .sonra uyku bastiryor birdən bir kaç saniyəlik kapiyorsun gözlerini təkrar gəldiyində insan kivraniyor.aciya dayanmayan biri bagıra bilir