Adygesss mihribanerdogan az az ama sık sık beslen en önemlisi bu.. leblebi ve yulaflı bisküvi mide asidini alıyor yağlı baharatlı salçalı şeylerden uzak dur ve renine duo kullan yada muadili birşey
Muhibbi mihribanerdogan benim baslarda hic olmadi 5.aydan itibaren yavas yavas basladi suan da da ilaclar bile kurtarmiyo. Allah yardım etsin
mihribanerdogan Muhibbi amin hepimize insallah çok zor oluyor idrar yolu olunca akintida değişme olur mu bilginiz ki var mı siz ve diğer kızlar azcik idrar yolu varmış ama akıntım da yani böyle hafif renkli koyu sarı mi desem aşırı açık yeşil mi desem
Mommy61 mihribanerdogan tahin içerisinde b6 vitamini var mide asidi çeker ve mide hastalıklarının tedavisinde kullanılır, bi büyüğüm söylemiş anneme hamileyken o da bana söyledi Allah razı olsun bi nebze olsun nefes alıyordum
mihribanerdogan Mommy61 eşime aldiriyim en azından yatıştırır size de aynı soruyu sorsam idrar yolu enf. Az varsa akıntı rengini değiştir mi yani Beyaz ya da Sefaf değil renkli
Bereket41 Kizlar kesinlikle ilik sut icin cok ise yariyor ben hep öyle atlattimayrica gebeleik zehirlenmesi tansiyonla alakali bisey yani bu olayi oraya nasil baglaya bildin pes😀
Mommy61 mihribanerdogan yani benim de öyle akıntım oluyordu ama enfeksiyonum çıkmıyordu, yanma ağrı varsa ve idrar rengi çok koyu ise sorun bol su içip takip edin biraz
Ozoooo mihribanerdogan canım bendede oluyordu az az sık sık beslenmeye başladım birde mide koruyucu alıyorum rahatlıyorum
Canimucizem mihribanerdogan bu haftalarda çok üşüme oluyormuş havalar düzeldi mesela ben çok üşüyorum belki farketmediniz mesela annelerimiz der ya ayaklarını üşütme diye patik giyin bir süre farketmeden belki soğuk çekmiştir
mihribanerdogan Canimucizem ayaklarımı sıcak tutuyorum ama bugün sürekli ara ara üşüdüm hatta ateşli gibi kaç kere tirredim
_Ceyda_ mihribanerdogan mide yanması mide bulantısı kusma ağrılar felan vardı doktora gittim kanda enfeksiyon varmış 🥹
mihribanerdogan _Ceyda_ kanda çıkmadı ama az idrar yolu çıktı ama akıntı rengim Sefaf ya da beyaz değil koyu renk ben şuan vajinal enfeksiyondan şüphe ediyorum yoksa idrar yolu enf. Yuzunden mi öyle geliyor anlamadım
DnzTnr mihribanerdogan süt yoğurt ayran elma tahin ya da şuruplar gecirmezse dondurma yemeyi deneyebilirsin bide çay içiyorsan onu bı kaç gün kes beni çay mahvetti ölüyorum sandım hiç biseyde geçirmedi sadece dondurma yaradı ısırdim ısırdım yuttum.