Zln2152 Tire35 ilk gebelikse eğer göbek biraz geç çıkmaya başlıyor 🥰 Benimde mide yanmalarıyla devam ediyor 😬 Ve bu ara sırt ağrılarım arttı şu saat oldu halen uyuyamadım ağrıdan ne yan durabiliyorum ne de sırt üstü kemiklerim batıyor 🥲
Tire35 Zln2152 evet ilk gebelik mide yanması bende de var benimde sırt değilde göğüs kafesim batıyor sanki uykusuz gecelere hazırlıyorlar bizi 🥹
bademli_puding Zln2152 ya bide bende ilaç içememe sorunu var asla içemiyorum ben hamile değilken bile midem sorunluydu gaviscon çiğneme tableti falan kullanmam gerekiyordu asla kullanamazdım 😅 sen niye geciktin detaylı için canım
Zln2152 bademli_puding bende öyleyim kuzum ama hesabıma gelen ilaçları içiyorum 😂 Canım ben randevu hiç bulamamıştım detaylı ultrason İÇİN doktoruma tekrar muayene oldum detaylı İÇİN başka yöne yönlendirip en yakın tarihe alalım dedi geç oldu ama yine de gir dedi. Bakalım sonuçlar nasıl çıkacak
bademli_puding Zln2152 bende yaa bir türlü bulamamıştım randevu bir aydan fazla bekledim bulamadım en son bi kaç taktikle hemen alabildim 😂
bademli_puding Zln2152 evet girdim önce doktor baktı son adet tarihin ne dedi 21 eylül dedim emin misin dedi evet eminim dedim ee bu çok büyük dedi 😂😂😂
Aysel66 Zln2152 son 110 inşallah hepimiz saglıkla kavuşuruz yavrularımıza yarın cinsiyeti ogrenicez inşallah
Aysel66 Zln2152 hayır en son 12+6 haftada kontroldeydim ikili teste bakmadı doktor bende birşey demedim heycandan bakalım yarın gostericekmi cinsiyetini