Cimcat Peri2 transferin ilk gününden şuan 11. Haftadayım halen ara ara kanama , lekelenmelerim oluyor . Kese etrafında kanama yok o yüzden içim rahat 🙏🏼 5+6 vajinal kese görünmüştü
Mzzz Sak94 benim 6. Hafta çok ağır kanamam oldu yarım gün falan sürdü ama devamında 10 gün falanda kahverenkli lekelenme olarak devam etti sonra 8. Haftamda çok az kanamam oldu 12. Haftamda kanamam oldu çok değildi 🙏 yani ilk 3 ay iş yapmamaya çalistim sadece bazen yemek falan yapıyordum 🙏🙏
Aslaninannesi01 Sak94 bana progestan ve coraspini bıraktrmısti doktorum benimde iğneyle azalıp artyrdu sonra birden kesildi haftanız ileri eğer kanama alanı varsa ve keseden küçükse Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz
Sak94 Aslaninannesi01 evet bende coraspirini bıraktım 10 gün kadar bırak desi doktorum falar Protestanlara devam peki sizin kanamanız kaç gün sürdü, nasıl kesildi
Zuzum84 benimde tüp bebek benimde 8 haftada olmustu kanamam doktor 3 ay yaticaksin ennfazla 20 dakika yuru is falan yapma egilip kalkma dedi suan 24+3 olduk cok sukur bir sorun yok.simdilik sukurler olsun Gecmis olsun korkma canim.Saglicakla kucagina al insallah🧿🙏👶
bernayerli Benim de 8 10 hafta gibiyken basladi kanamalar, haftada bir mutlaka oluyordu, proluton yaptırıyorum, sonra bi haftada 4 kez kanama oldu 3 ayı tamamladığımızda kesilmişti artik şükür bir daha olmadi 17 haftadayiz
Sak94 bernayerli galiba tüp bebek de böyle sebepsiz kanamalar olabiliyor bir zamanı var o zaman dolunca kendiliğinden kesiliyor. Rabbim kimseye yaşatmasın kötü bir durum
Aslaninannesi01 Sak94 8 nci haftadan 16 haftaya kadar sürekli oldu parça bile düşürdüm iki kere hastanede yattm düşünün 2 ay boyunca sürekli adetli gibi gezdim 16+5 te birden kesildi 20. Haftaya kadar iğnelere devam ettik çok şükür sağlıklı şekilde doğdu şuan 22.5 aylık oldu sizde sağlıkla kucağınıza alın.bu arada kanamanızı sürekli düşünmeyin strese girmeyin ben üzülürdüm ağlardım bir bakardım kanamam artms sürekli elimi karnıma koyup dua ettim onunla konuştum çünkü bizim stresimiz onlara geçiyor
Sak94 Aslaninannesi01 rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. Neyse ki sağlıcakla çocuğunuza kavuşmuşsunuz. Darısı ben ve benim gibi problem yaşayan tüm annelerin başına inşallah. Yok stres olmuyorum panik hali falan da yok fakat artık kanama görmekten sıkıldım 🥶 inşallah benim ki de bir anda sizin ki gibi kesilir,biter ve tekrarı yaşanmaz 😀