iremyb Nekhbet Kahvecekirdegi endişelerini öyle iyi anliyorum kii bebeğim 34+2 de 1996 grdı bacak boyu 4 hafta geri suan 35 teyim haftaya kontrolüm var kan akimi,suyu,nst iyi ama minyon dedi doktor üzülüyorum kendimi yetersiz hissediyorum
Kahvecekirdegi iremyb sadece bacak boyu mu geri. Belki yanlış ölçmüştür bacak boyu ölçmek zor oluyor. Saglıkla alırız inşallah 🥺
iremyb Kahvecekirdegi evet sadece bacak boyu 4 hafta geri özel farkli ölçüyor devlet farkli ölcüyor anlamadim ki
Kahvecekirdegi Ozoooo öyle mi ne güzel keşke benim de biraz daha beklese normal doğum mu oldu kaç kilo doğdu
Ozoooo Kahvecekirdegi bana 31 haftalıkken demişlerdi anne karnı artık beslemiyorsa alırız diye ultrAslan yanlış ölçüm yapıyor bence bekledik 3155 doğdu sezeryan oldum
Kahvecekirdegi Ozoooo ya maşallah çok iyi doğmuş ama ben 4 ayrı doktora gittim evet 200 gram falan fark vardı birbirleri arasında ama hepsi de küçük bebek dedi. Benim de karnım çok büyümüyor sanki. Yada psikolojik olarak öyle geliyor bana
Kahvecekirdegi iremyb sadece bacak boyuysa kötü bişey yoktur bence canım genetiktir senin eşinin ailenizdekilerin boyu çok uzun değilse o da çok uzun olmaz. Yada bakarsın birden uzar😊
Kahvecekirdegi Ozoooo 34+4 te 1978 gr gibi bişey ölçtü. Ama ben çok doktora gittim 1 hafta önce 1900 gr ölçen vardı. Yani hangisi doğru bilmiyorum. Ama hepsinde bi gerilik çıktı. Özellikle karın çevresi 3-4 hafta geri.
Tatli-cadim2023 Cerencandan benimde oyleydi ilk oğlumda 3 hafta geriydi 37+3 2200 35 cm doğdu gelişim geriliği dendi cücelik varmı dendi bunun bile tedavisi var cnm doktora danis benim oğlum sonrasanda gwlismedi şimdi tedavi goruyo 3 senedir
Cerencandan Tatli-cadim2023 Şükür bizim boyumuz falan iyi ama hep zayıf bı bebekti çocuk oldu hala zayıf , iştahsız yani şükür ama sağlıklı