Ferday Yeni doğan bebek bezi arayışındayım hangi bezleri kullandınız tecrübeli annelerim hangilerini önerirsiniz?
Bernnnaaaa Ferday sleepy kullanıyoruz doğduğundan beri asla pişik yapmadı tanıdığım herkes de sleepy kullanıyordu memnunum
benaslindayohum Ferday sleepy kalıp tutturamadım çiş kaka taşma sorunları yaşadım, baby turco da da kızımda kırmızı benekler oldu altında ki 3 saatte bir bez değiştiriyordum, bebem naturalde rahatız yeri geliyor 12 saat uyuyor geceleri bişi olmadı 🤗
Canimucizem Ferday ya ben azcik stok yapmayı düşünüyorum normalde çok saçma gelirdi ama çok zam geliyor son aylar biraz alacağım sanırım alerji durumu pişik durumu olursa en kotu ihtiyacı olan birine hediye ederim diye düşünüyorum şansını denicem sanırım goon markayı şu sıralar çok övüyor Instagram anneleri reklam kampanyası mi bilmiyorum primaya muadil gksteriyorlar hatta araştırmak lazım
Kivininannesi Canimucizem goon markayı bende çok merak ediyorum çevremde hiç kullanan yok ama bı şans versem mı acaba
hepoyleolurzaten Ferday İlk doğduğunda Sleepy kullandım, bi kaç ay sonra Baby Turco ya geçtim. Sleepy pişik yapmaya başlamıştı çünkü. Şimdi 18 buçuk aylık oğlum, hala Baby Turco kullanıyorum.
MasalRuya Ferday İlk bebeğimle paddlers kullandım. Bezinden ve ıslak mendilinden çok memnunum. Suan ikinciye hazırlık olarakta gene paddlers aldım . İnternet üzerinden satışı vardır tavsiye ederim 😊
Glcndrsn Ferday ben henüz kullanmadım ama doğuma yakın bimden almayı düşünüyorum görümcem kullandı gayet iyiydi yani bi sorun olmadı
Fatmanut Ferday sleppy almıştım bebeğimin poposunu mahvetti. Hastane molfix vermişti onu kullanınca geçtiğini farkedip molfix aldım
Ferday Fatmanut sanırım herkes Sleepynin sızdırmasından ve pişiğinden şikayetçi ,her bebeğin cildi bir değil belki bizde pişik yapmaz ama sızdırma önemli bir şikayet