Zumra_elif61 Eyllgltknn bulantı ve baş dönmesi yapıyorsa fitil olarak veriyor dr vajinadan yerleştirince uzan yat akmasın hemen ❤️
Eyllgltknn melooog ben ilk 3 aylık dönemdeyim ve günde 6 tane içtim bir hafta umarım bebeğime bişey olmamıştır ve sağlıklıdır.
Eyllgltknn Anneciiikkk bana fitil olarak kullan demedi doktor. Umarım bebeğim iyidir ve sağlıklıdır. Çünkü çok kötü oluyorum içtigimde dünden beri fitile geçtim
Anneciiikkk Eyllgltknn yok sorun olmamıştır bazılarına ağızdan al diyorlarmış ama alttan daha iyi sanki
Bet1 Eyllgltknn doktorunuza danışın ama fitil olarak da kullanılıyor hatta daha etkili oluyor ve ben fitil olarak kullanıyorum bir yan etkisi yok sadece sürekli iç çamaşırı batıyor
babygst Eyllgltknn kuzum ben de ikisi de kullandım bu doktor ağızdan değil fitil verdi daha etkiliymiş hem de hiç yan etkisi yok hap beni mahvetmişti
Sibel_72 Aldığın eczaneye sor 6 tane çok fazla sabah sabah 2 öğlen 2 fitil olarak kullan gece yatmadan 2 de ağızdan al istersen ama bence 6 sınıda fitil olarak kullan ben günde 4 tane sabah akşam fitil kullanıyorum bir iki gün ağızdan aldım öldüm resmen
Hzzz Bende günde iki adet fitil olarak kullanıyorum ağızdan alındiginda cok fazla yan etki yaptığı için doktorum fitil olarak kullanmamı önerdi.Sizde doktorunuza ilk randevunuzda danişın fitile dön derse daha rahat edersiniz
Esraguvennn Eyllgltknn valla ben 2 tane iciyodum günde içtikten yarım saat sonra kafama bir giriyordu valla bir şişe şarap votka içsem o kafa olmaz heralde. Resmen sarhoş gibi oluyorum. Sen nasıl dayanıyosun ona valla üzüldüm. Ama zaten doktoruna danış sen ama hap direk fitil olarak atılabiliyo bide rahimden daha çok fayda ediyormuş diye biliyorum. Bana dotkor fitil kullan istersen dedi ama ben devamlı ayakta olduğum için bide başka bir çocuğum daha var o yüzden ağızdan alıyorum. Daha dün doktorum 100 mg a düşürdü dozu