binnur64 Nazyapiyo_ya e sen bensin resmen ya 😂😂 kilo olarak dönmez demek isterdim ama yaşayarak öğrendim maalesef bu acı tecrübeyi 😂
Nazyapiyo_ya binnur64 keşke yedikten sonra pişmanlık hissi gelmese yaaa 😀 önce dedimki amannnn kırk yılda bir yaptık sonuçta bunu dedikten 2 dk sonra başladım kalori hesabı yapmaya 🥹🤣
Nazyapiyo_ya yanlisanlamaama bendemi yesem acaba 😀 sonuçta 1750 kalori almışım bi 500 daha alsam ölmem heralde
binnur64 Nazyapiyo_ya keşkeee, ben de kendimi yiyip yiyip sonra amaaan bidahamı gelcez dünyaya diyorum ve yemeye devam ediyorum😂😂
Elis-im Nazyapiyo_ya Yaaa afiyet olsun yarasında 😁kalp hızı artışı oldumu yedikten sonra ben hamilelikten önce az yerdim hamile iken kıtlıkta gb yemek yiyorum. Ve kalbim çok hızlı atıyo acaba sizde nasıl oldu?
Ayytacc Nazyapiyo_ya canm aynisini bende yasadim bi tane doner iki lahmacun yemistim ama o gece catladim yatamadim
Gamzer Nazyapiyo_ya 1 büyük zurna döner dürüm ve 3 çeyrek ekmek arası kokoreç yedim Maşallah kız bizim 2 günlük öğünü, 10 dk da tuketmissin 🤣🤣🤣🤣
Gizmih Nazyapiyo_ya kız dönerse dönsün bosver 😂 ilk 2 ay doymak bilmiyordum şimdi çorba içsem yemek yiyemiyorum iştahım o kadar kapandı ki doya doya yemek yemeyi çok özledim bi Açılsa diye bekliyorum😂😂
Nazyapiyo_ya Gizmih açılıncada kapansın istiyosun ama 😀 her hafta tartıda +2 görünce gerçekler suratına çaaat diye vuruyor amaaaa düşünüyosun kara karaaa nasıl vercez bu kiloları diye
Gizmih Nazyapiyo_ya ilk üç ay kilo almayayım sonra alıcam zaten dedim durdum. Üç ay hiç kilo almadım . 4. Aya girdim şimdi İstesemde yiyemiyorum 😏 biraz kendimi şımartmak isterdim😂
Melekoz Nazyapiyo_ya dmeekki acikmissiniz ve canınız çekmiş ara sıra sorun olmaz ya bende yedim ilk hamileliğim de şimdi gene hamileyim canınız çektiyse yiyin kizlar ama sürekli değil bunu siz değil çocuk istiyo 🤣🤣
Tripkolikkkiz Armess_loya bağırsak diyince bende Bi garip oluyorum ya 😁 iyi yapan Bi yerde deneyeceğim