Azra41 Nazyapiyo_ya maşallah tocunum ksbsvsvsvsb aman ye gitsin dünyaya bıdaha mi gelicez 😅😂 ben hamileyken eşim böyle diyordu sksgshsbs
G_Ulzeki Nazyapiyo_ya aynıyiz yeme konusunda hiç merak etme veririz bol bol emizirken peşlerinde koşarken
Tripkolikkkiz Kokoreç hiç yemedim. Tadı nasıl kızlar? Kızarmış görüntüsü çok güzel görünüyor ama bağırsaktan yapıldığı için tadı iyi midir bilemedim ? Tavsiye edermisiniz
Nazyapiyo_ya Tripkolikkkiz yani bildiğin döner gibi tadı var sakadat gurubunda olduğu için çok yemek sakıncalı ama sonuçta hergün yemiyoruz arada kaçamak yapılır 😊 bence denemelisin
Armess_loya Tripkolikkkiz ben ederim ön yargılıydım ama çok Mikemmel bağırsak diyince Bi gene bir soğudum ama🥺 yohhh yaa tadı güzel 🤭👍🤣😂😂
Mihrimahvuslat Tripkolikkkiz ben normalde mumbara bayılırım ama hiç yemediğim için kokuyor gibi düşünürdüm eşimle ilk evlendiğimizde çok yerdik tadı çok güzel ama herkes güzel yapamıyo maalesef iyice araştırıp güzel yapan yerde yemeni tavsiye ederim ben çok sevdim 🙈
NobleMom Nazyapiyo_ya sormanız hata olmuş 🙈 keşke dönmez diyebilseydim 😅 neyse bence çok iyi olmuş ben olsam bende yerdim 😂
Tripkolikkkiz Armess_loya bağırsak diyince bende Bi garip oluyorum ya 😁 iyi yapan Bi yerde deneyeceğim
yanlisanlamaama Nazyapiyo_ya hahshaha şimdi gidip acılı cips yiyeceğim dürüm ve kokoreç başka zamana kalsın😂😂
Nazyapiyo_ya yanlisanlamaama bendemi yesem acaba 😀 sonuçta 1750 kalori almışım bi 500 daha alsam ölmem heralde