Kivininannesi Sltncnz aşırı kalın bir şey değil, içi kısa kollu ince kumaşı ama kalitesiz değil ben beğendim hafif, zarif, lohusa için gayet ideal
2prensesannesiiii Aynenkanka baktım kuzum güzel şeyler var fakat hastanede giymek için istediğim modeli bulamadım teşekkür ederim 🙏🏻
Aynenkanka 2prensesannesiiii rica ederim canım ben unicorn modelini aldım kumaşı falan çok iyi gerçekten ve farklı normal lohusa takımlarına göre 🥰 bi de mels.designn var, gönlüne göre bulursun inşallah ♥️
Liliales 2prensesannesiiii ben lacivert pijama takımı aldım göstermiyor ama kumaşı ince açık renkler gösterir bence de
Aynenkanka 2prensesannesiiii ben almadım mels den ama alanlar çok var, ezgi holt var influencer onun üzerinde görmüştüm ben de
Umrnkara 2prensesannesiiii Canım çarşıda çok pahalilar, ben trendyoldan aldım sabahlıklı takımlarımı.Tiril tiril penyesi de çok guzel geldi.Miss dünya lissa diye bir sayfadan aldım bir bak derim
Umrnkara 2prensesannesiiii https://ty.gl/lehtzbvr10 Büyük beden değilim 74kgyum şuan en küçük bedeni olan Xl ı aldım olması gerektiği gibi oldu .2takim da günlük önü full düğmeli takımlardan aldım aynı sayfadan
1anne2bebek__ 2prensesannesiiii ben bu konuda biraz katıyım sanırım. Yani bu devirde belki bir daha giyemeyeceğim şeye o kadar para vermek bana saçma geliyor açıkçası. Ben ilk doğumda normal önden 3 düğmeli bir pijama takımı aldım. Yanıma da uzun kalçamı kapatacak bir hırka almıştım. Hastanede yürürken sırtıma geçirdim yürüdüm. Eve gelince de hırkamı giydim geldim. Valla dünya para da vermedim. 2. Ye hamileyim şimdi. Kendime almış olduğum yeni pijama takımım var onu koyacağım. Bir de ilk doğumda giydiğim pijamayı hiç giymedim onu koyacağım. Yanıma da bu sefer Kalçamı kapatacak uzunlukta yelek alacağım oldu bitti. Bi dünya para da herşey. Ona vereceğim yere bebeğimin eksiklerini alırım. Bence yani 🙃herkesin düşüncesine saygım var alabilen durumu olan alsın ne diyeyim 😅
2prensesannesiiii 1anne2bebek__ 1500 800 bi takıma bende vermem kuzum trendyolda bakınırken pentinin ürününü gördüm baktım 700 penti sayfasına baktım 1 alana bi bedava kampanyası vardı 2 tane şık pijama takımıni 630 tlye aldım ve rahatladım🥰 teşekkür ederim