Yagmurcmn 36+4 dışarı çıkınca kasığıma bir ağrı giryor sonra karnım taş gibi birde ter döküyorum ya yaşayan varmı
hayalperest2310 Yagmurcmn hamilelik bu her saat her dakika her güne yeni agrılarla başlıyoz doğursak da kurtulsak 😂😂😂hamilelikte yamulmadık yerim kalmadı artık herseye kabulüm 😂
Yuliaece Yagmurcmn bugün çıktım dışarı işlerim vardı bugün tam 36+0 olduk ama bin pişman oldum çıktığıma resmen yürüyemiyorum halim mecalim yok sırt ağrısı kasık karın sancısı bide mide yanması 🥴 mahfoldum ya ne zaman doğacak rahatlasam az
Kymtipek Yagmurcmn 35 haftaliğim, benimde kasığıma ağrı giriyor😑 yürüyemiyorum resmen o an. Ve dışarı çıkmaya korkuyorum her yerde gözlerim wc’yi arıyor🙄yalnız değilsin.
TerraRossa Yagmurcmn düzensiz muhtemelen bahsettiğin ağrı. Yalancı sancı diye düşünüyorum benimde oluyor ama ben 39+4 üm sık yaşıyorsan saat tut nolur nolmaz
Yagmurcmn hayalperest2310 gerçekten ya bir hava alamıycazmı anlamıyorum 😂 yürürken idrara sıkışmış gibi hissediyorum oturuyorum geçiyo bezdum 😂
Refatu Merhaba seninle tarihlerimiz aynı benim iç çanasırım hep ıslak oluyor sende de bu durum var mı yaklaşık 3 gündür böyle
Bade0022 Yagmurcmn ben vajinamdaki kemiğin ağrısından adım atamıyorum ve sürekli çişim var bebek sürekli geriliyor canım yanıyor çok zormuş gercejten
Bade0022 Yagmurcmn az kaldı inşallah bu süreçte bitecek sayılı gün çabuk geçer derler ama sanki zaman geçmiyor gibi
saccharin 34+1deyim aynı dediğin gibiyim Özellikle sabahları çok iyi oluyorum ama akşam 6dan sonra 5 adım yürüyemiyorum desem yalan olmaz, oğlum da sürekli oyun oynayalım diyor mümkün değil
Smry Ben de 36+4 Hf hamileyim .vajina kemiğim çok ağrıyor özellikle sabahları .biraz fazla yürüyüş ya da hareket edeyim akıntım fazlalasiyor.artik çok agirlastim hareketlerim kısıtlandı.hayirlisiyla az bı zamanımız kaldı azıcık daha sabretmek gerekiyor 😊