kalbiminpariltisi Yagmurcmn ben de bir tane gömlek yaka düğmeli pijama takımı alacağım ama biraz daha bekliyorum kilo durumuma göre alacağım 😂
kalbiminpariltisi Mumm91 iyi fiyata almışsınız ben de alacağım o tanımlardan ama biraz daha zaman geçsin kilo durumuma göre alacağım ☺️😂
kalbiminpariltisi Tugba091 yüksek ihtimal geceliği iç gösterecek ama lohusa geceliği de başka renk olmaz bence fotoğrafta falan beyaz çok güzel duruyor
Canimucizem kalbiminpariltisi hiç aklıma gelmezdi o marka fiyatı da çok güzelmiş banada fikir oldu valla teşekkür ederim 🤍
kalbiminpariltisi adatuna çok sade bir model ama bence asla yaşlı işi değil, çünkü model olarak fazla kibar yaşlı işi olması için biraz demode olması lazım 😂
Efnanefnan kalbiminpariltisi bence çok zarif zaten lcw kumaşları pamuklu oluyor genelde memnun kalırsın . Tek dezavantajı beyaz olup ister istemez doğumda kanama olup sızması 😏ama depeend kullanırsan sızma da olmaz rahatlıkla kullanırsın bunu canim
kalbiminpariltisi Efnanefnan beyaz tabi tehlikeli ama ben sırf fotoğraf için her türlü bir tane beyaz alacaktım zaten o yüzden artık onu düşünmüyorum, normal düğmeli pijama giyeceğim zaten bu takımı fotoğraf çektirmek için kullanmak istiyorum ☺️
Caggllaa kalbiminpariltisi kalbiminpariltisi bende bu takımı aldım çok beğendim 😊 giymek nasip olur inşallah
kalbiminpariltisi Efnanefnan amin inşallah teşekkür ederim bebek bekleyen herkes, isteyen herkes sağlıkla afiyetle kucağına alsın inşallah ☺️