KayraVeAnnesi_06 mine3444 Katlanabilir küvet , ağız ve salya önlüğü , organizer çanta bunlardan aşırı memnunum ve iyiki almışım dedim
mnli mine3444 kundak alın ilk başta uyurken sıçrayıp kendilerini uyandırıyorlar kundakla çok rahat oluyor sadece kolları saracak bacakları serbest bırakacak şekilde olanlardan
Nihlal mine3444 bizimde mayıs sonu izmirdeyiz çevremdekiler hep sadece zıbın giydirdik biz diyor emin olamadım bende evet çok fazla sıcak oluyor burası ama tek zıbın yeterli olur mu birde hiç kalın battaniye almadık biz kışa doğru alırız diye acaba almam gerekir mii
Sadiyes Nihlal ben aldım hamur marka içi peluslu aldım bitane. Hatta ilk bebek haberini aldıktan sonra aldığım ilk şeydi 😌 triko battaniye aldım bitane de. Sonra ananem ördü bir iki tane de. Eğer indirimde falan yakalarsan al bence bulunsun zararı olmaz illaki kullanılır
Sadiyes 1baharrr yıkama temizleme gerektirmeyen bir krem 36. Haftada başlayın diye söylemişlerdi ama gecen bir misafirim geldi kız yeni doğum yapmıstı yani nekadar erken baslarsan okadar iyi göğüs ucun yumuşar dedi. Heralde 32-33 gibi başlarım ben de diye düşünüyorum her gün olabilir sabah akşam
Gulsum2308 Sadiyes naçizane tavsiyem göğüs ucu kremine doktorunuza danışmadan erkenden başlamayın bende sormuştum ama çok erken başlama göğüs uçlarını uyarma demişti, erken süt gelen durumu olabilir diye
Ahsenveannesi Gizzgzz müslin örtü güneşi engelleyen birşey değil ki zaten sıkı dokuma bir kumaş değil
Nihlal Sadiyes evet hamur marka görmüştüm çok da beğeniyorum ürünlerini yaz bebeği olacağı için kışlık şeyleri kışın alırım diye düşünmüştüm ama artık neyin ne zaman olacağı hiç belli olmuyor en iyisi alıp bulundurmak🙂
usenmedimyaptimbirvelet mine3444 göğüs ucu kremi kesinlikle ben almadım neyime güvendiysem çocuğumu dişimi sıkarak emzirdim hemen 1 hafta sonra aldım çok rahatladım
Hlypl Bebeğin emdikten sonra kusmasını engellemek için eğimli yatırmak adına reflü yatağına yatırmak gerekiyormuş. Benim bir arkadaşım hediye etti. Hem koltuk üzerinde yatırırken hem ilk günlerde yatağının üstünde kısacası her yerde uzun süre kullanılıyormuş. Yanlarında destekleri alt tarafında da ayak desteği de var bebeğim düşmesini engellemek için. Size de fikir olsun ♥️
mnli mine3444 bizim ilk bebekte kullandığımız babyjemdi galiba daha iyi markalar da var tabi ama çok pahalıya gerek yok müslinle kendiniz de sarabilirsiniz bir süre sonra eliniz alışıyor
aslgrs mine3444 kullanıp memnun kaldıklarım ve bence kesin alman gerekenler, lansinoh elektrikli pompa,lansinoh biberon avent meme reddi yapıyor çünkü, yataşın reflü yatağı her yerde onda yatırıyorum😬, kendinden eldivenli tulumlar.
Dimplebubu elaymoms ilk banyosunda üstüne müslin örtüp su döktük hiç ağlamadı kendini korumada düşündü ve üşümedi . Çıkıncada müsline sarıp öyle havluya sardık havlu ne olursa olsun daha sert . Bunun için alabilirsiniz bence 🎈