Beyazeller Berfehilal Evet ya çok tatlı şeyler var 🧜🏻♀️Ama bebekler çabuk büyüyormuş 3 ay içinde o yüzden ↉ ay çok fazla almayı düşünmüyorum.Zaten genelde evde oluruz 1. Ay 🥹
Beyazeller Likayolcusu Ne güzel bende ikiz olsun istemiştim ☺️↉ ay takım şeklinde 6 tane mi ? Yazın eldiven takılıyor mu bebişlere ?
Beyazeller Sedavedoga hepsini zıbınlı mı almak lazım ?Normal de giydiriliyor mu ilk 3 ay biliyor musunuz ?
Sedavedoga Beyazeller benim de ilk gebeliğim zaten tecrübem yok ben karışık hoşuma gidenleri alıyorum zıbınlı alt üs takımda var zıbınsız olan da
annesininkuzusuu_ Beyazeller benimde ikinci hamileliğim , haziran sonu temmuz başı gibi gözüküyor , daha birşey almadım . İlk çocuğum kız şimdi erkek olacak
echeveria Likayolcusu arama motoruna bebek doğum tarihi hesaplama yaz. Son adet tarihini yazıyorsun hesaplıyor. Ben bugün 21+2 bebek tahmini doğum tarihi 30 temmuz
Pemberuya Beyazeller kuzum ben hiç tulum vs almadım Temmuz ortası ya da sonu gözüküyor çok çabuk büyüdükleri için 0-3 ay bikaç parça gerisi 3-6 ay alın diyorlar
Mugeliya Beyazeller benimde 9 temmuz ben ince uzun badi ve kisa citcitli bade aldim sizi emerken cok terlicek zaten hele ki erkekse erkek cocuklari sicagi hic sevmez ve daha cok terler