Beyazeller Kızlar uygulamaya göre 9 temmuz doğumum . Neler almalıyım , kıyafet olarak . Nerelerden alıyorsunuz? Hangi ay kaç adet aldınız ?
Likayolcusu Beyazeller ikizlere hastahane çıkışı 5 li takım bi 20 tame var galiba gerisi 3/6 ay tek parça veya yarım kol ve alt olarak yaz bebekleri sonuçta 🥰
Sedavedoga Beyazeller bizim Haziran sonuna gözüküyor ilk 1 aylık süreç için uzun kollu penye tulumlar ve 5 li takım şekilnde aldım bir kaç tane sonrası içinde yarım kollu badiler yarım kol - askılı tarzında salopet tulum falan aldım sonuçta 1 ay üşüyor bebekler sonrasında siz ne giyerseniz onun gibi giydire bilirsiniz yaz sonuöta baya sıcak oluyor sadece dışarı çıkarken güneşten koruyun yeter
Beyazeller Likayolcusu İlk başta gösteriyordu şu an göstermiyor . Fakat internete yazınca da çıkar . Son adet tarihiyle ☺️
echeveria Likayolcusu arama motoruna bebek doğum tarihi hesaplama yaz. Son adet tarihini yazıyorsun hesaplıyor. Ben bugün 21+2 bebek tahmini doğum tarihi 30 temmuz
Alimenur Beyazeller ilk doğdukları zaman için ince ve uzun giydirin diyolar zaten o bi ay içerisinde aldığın 5liler falan yeterli olur ben 6 7 tane falan 5li aldım haziran sonuna denk geliyo inşallah ben yazlık da aldım ama ilk başlar uzun kollu giydirmeyi planlıyorum alışma süresince
Sedavedoga Beyazeller ilk doğduklarında 25 güne kadar vücut ısıları bizimkinden düşük oluyor ısınmayı bilmiyor gibi bişey o yüzden ilk 1 aya kadar ince ama uzun kollu giyilmesi gerekiyor sonrasında bebek kendini toparlayınca istediğin gibi mevsime uygun giydirebilirisin canım benimde ilk gebeliğim ama dinlediğim doktorlar hemşireler vs hepsi aynı şeyi söylüyor
Hamdiyevural Beyazeller bizim30 Haziran gorunuyor normal2 beşli hastane çıkışı 2 tane 10 ki aldım ayrıca sıfır kol 5 tane zıbın yeterlidir diye düşünüyorum ilk cocugumdan kalanlarda var tabi
Berfehilal Valla ne giyer ne giymez bilmiyorum bizim ev doldu bebiş kıyafetinden 😂🙈ama yaz bebeği olduğu için bol bol kısa kollu zıbınlarla takılır diye düşünüyorum birinci ayından sonra bende baya bi mevcut 🙈
Beyazeller Berfehilal Evet ya çok tatlı şeyler var 🧜🏻♀️Ama bebekler çabuk büyüyormuş 3 ay içinde o yüzden ↉ ay çok fazla almayı düşünmüyorum.Zaten genelde evde oluruz 1. Ay 🥹
Bendenizanne Likayolcusu bende sezaryen olucam tahmini temmuz 10 larda olur doğumum ☺️ Rabbim bana size herkese vaktinde doğum nasip etsin sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı 🤲🌸
Beyazeller Likayolcusu Ne güzel bende ikiz olsun istemiştim ☺️↉ ay takım şeklinde 6 tane mi ? Yazın eldiven takılıyor mu bebişlere ?
Likayolcusu Bendenizanne amin amin o zaman belli olmaz bakalım bazen diyorum erken doğsunlar ama küvez korkusuyla amin diyemiyorum 🥹
2023Mucizem İlk zamanları için almadım ama 6-9 ay için kışlık tulum falan aldım . İndirimde olanları tercih ediyorum genelde. Haziran sonu temmuz ilk haftaları olur diye düşünüyorum 25+6 yız bugun .