Ozgekilic_ Canan_bgrck 18+3 erkek benimkide ilk gebeliğim hareketlerını hissediyorum ama hıssetmedıgim gün morelım bozuluyor erken olduğunu bildiğim halde 😭😅
gunes88 Kizlar kismetse ben de agustos annesi olucam ama kıyafet konusunda cok kararsizim kisa kollu zibin mi uzun kollu mu yani ne almaliyim siz neler tercih ediyorsunuz 🥰🥰
Canan_bgrck gunes88 valla ben kısa da alıyorum uzunda ilk doğduğu zaman uzun giydiririm biraz zaman geçince bebeğin durumuna göre kısa.gidyirecem♥️🥰
Sevgi21 Canan_bgrck Allah razı olsun canim valla herkese zor yani çocuk dünyaya kolay gelmiyor malesef bünye zayıf olunca insan her şekil hastalanıyor
2Mom2 Canan_bgrck ayy benimki de kııızzz sezaryen olacağım için 20 Ağustos diyor doktorumuz 🐣🐣 çok heyecanlıyız günler geçmiyor 🫶🏻
papatyaseveranne Sevgi21 ay resmen aynı şeyi yaşıyoruz. Bizde 19+3üz bugün. İki üç gündür resmen karnımın sağ tarafına toplanıyor ve bişey batıyor. Zor eğilip doğruluyorum. Çok yoruldum aynı vakitlerde misafir temizliği hazırlık vs ondan mı acaba dedim kendi kendime. Çok hareketli Allahtan, bişi olmadığını anlamak güzel.
Sevgi21 papatyaseveranne aynen öyle canım zor oluyor ama insan en azndan hareketini hissettiği için seviniyor
Rabia_91 19 olucaz yarın Duru’mla 🥰 çok şükür hiç bi sıkıntım yok. Ama kızlar arada bi bebiş çok aşağıda toplanıyor sanki, sağ tarafta. Sonra değişiyor. Normal mi bu, acaba kese o kadar büyük mü ki sağ sol aşağı yukarı istediği gibi oynuyor anlamıyorum ki 🤭
3Tospikannesi Canan_bgrck Çok şükür herşey yoluna girmeye başladı ufaktan hissetmeye de başladım kasıklara çok iniyor gece sertleşiyor rahatsız ediyor geceleri 😁 benimde cinsiyet kız dedi ama net demedi cuma inşallah belli olacak 15+6 🥰
Mumm91 Canan_bgrck 18+4 benim de oğlum olcak nasipse🥰 henüz hissetmedim ama göbekler çıkmaya başladı bakalm😂🤰🏻