Seval2468 Canan_bgrck 17. Hafta full kusmalı, mide bulantılı geçiyor. 27 aylık bir oğlum var 2. Oğlan geliyor
Canan_bgrck Seval2468 aboo Allah yardım etsin canım bende ilaçla durduruyorm kusmayı arabaya binince kusuyorum genelde geçer inşallah ♥️🥰
acemianne22 20 haftalık olcaz hamileliğim çok rahat geçiyor şükür fakat henüz hareketlerini hissedemiyorum biraz endişeliyim 😐kızım olacak inşallah 🌸
Canan_bgrck acemianne22 endişe edecek bir durum yok canım 24 haftaya kadar yolu var rahat ol sağlıkla gelsin minnoş ♥️🥰
esraEb Canan_bgrck çok şükür hiçbir şikayet yok. Vitaminlere bağlı kabızlık dışında 😤 14 de kız gibi dedi farklı doktor 16 da erkek dedi kendi doktorum. İkisi de devlet hastanesi. Cinsiyet değişir mi acaba.
Canan_bgrck esraEb Yani bilemedim detaylı ultrasonda net belli olur canım ama sonda erkek denmisse erkektir diye düşünüyorum 🥰
acemianne22 Canan_bgrck umarım iyidir yarın detaylı ultrasonumuz var güzel haberler alırız inşallah 🥰
Eceee Canan_bgrck 16+4 üz çarşamba günü kesin olarak öğrenicez cinsiyeti bakalım heyecanla bekliyoruz 13 haftamda tahminen kız demişti inşallah değişmez 🙏😂 bi oğlum var çünkü 😂
esraEb Canan_bgrck inşallah ya. 20 nisan detaylı ultrason zamanım. Bebeğimi nasıl seveceğimi bilemiyorum 🙈 içimde hep erkek hissi vardı. Doktor kız gibi deyince biraz afalladım gibi sonra kendi doktorum 2 hafta sonra erkek dedi bidaha afalladım 🙈 heyecanla bekliyoruz 🤗