onelastgoodbyy Hankub çok teşekkür ederim daha önce kitaplarindan hiç okumamıştım mutlaka yer vereceğim okuma listemde 💜🙏
Senaa12 onelastgoodbyy bir çoğu kütüphanemde okunmayı bekliyor en kısa zamanda başlıycam tavsiyeniz üzerine☺️ teşekkür 🙏
onelastgoodbyy Senaa12 mutlaka okuyun fırsat bulursanız buraya da yazabilirsiniz yorumlarınızı bekliyorum iyi okumalar 💜🌸
mrsozturk onelastgoodbyy Bu postu görünce nedense onca kitap arasından aklıma Namık Kemal’in İntibah isimli kitabı geldi 🙈 Kesinlikle tavsiye ederim çok akıcı ve şahane bir anlatım
onelastgoodbyy mrsozturk çok teşekkür ederim, bu tür “ilkler” i okumaya biraz çekiniyordum dilini anlayamam diye.. Bir başlangıç olur umarım bu tavsiyeniz 🙏😊
onelastgoodbyy onelastgoodbyy Turgenyev babalar ve oğullar Gonçarov oblomov Emile zola germinal George orwell paris ve londra da beş parasız İlk aklıma gelenler bunlar hepsini de çok severek okudum. Yalnızca oblomov bir müddet sonra biraz sıkabilir ama diğerleri çok akıcı tavsiye ederim mutlaka okuyun 😊😊🙏 Türk klasiklerinden de ekleyeyim Yakup kadri karaosmanoglu Yaban Halide Edip adivar sinekli bakkal 😊 @Temmuzannesii28 yukarıda bir arkadaşa bunlari önermiştim canım aynılarını öneririm. Psikoloji ve tarih de okuyorum aynı zamanda ilginiz varsa ona göre ekstra birkaç kitap daha önerebilirim 😊
Temmuzannesii28 onelastgoodbyy ya kusura bakmayın yeni gördüm psikoloji ve tarih ilgimi çok çekiyor önerinizi alabilirim
Aynenkanka onelastgoodbyy stefan zweig’in kitaplarını çok severim dili çok akıcı ve sürükleyicidir👍🏻özellikle amok koşucusu❤️🩹
onelastgoodbyy Aynenkanka set şeklinde alışveriş listeme eklemiştim. Daha önce hiç okumadım merak ediyorum dilini doğrusu, çok teşekkürler 💜🌸
Minigininannesi onelastgoodbyy uçurtma avcısı, bin muhteşem güneş, serenad,simyacı gözüm kapalı tavsiye edebilirim … bugünde böyle söyledi zerdus kitabına başlıcam
onelastgoodbyy Minigininannesi serenad haricindeki kitapları okumuştum canım çok teşekkür ederim, iyi okumalar 💜🌸
Yasemen06 Nazan Bekiroğlu ’nun kitaplarını kesinlikle tavsiye ederim özellikle nar ağacı mucella ve Yusuf ile Züleyha.
Yasemen06 Rica ederim 🌺 biraz kafa dağıtmak kitap isterseniz de Sermin yaşarin öykü kitapları çok güzeldir. Tarihi hoşçakal lokantası, deli tarla, göçüp gidenler koleksiyoncusu 🙂
onelastgoodbyy Yasemen06 Şermin yaşar okumamıştım daha önce bir iki tane ekleyeceğim mutlaka listeme 💜