1PrensAnnesi
Hala 3 rakamdan inmediğim için uzak kalıyorum🙈☺ Hayrlsyla inş kucağıma alcağım günde gelir
Koskoca 280 günden...
1PrensAnnesi son 11 Allah nasip ederse 😊
1PrensAnnesi Bizim Allahın izniyle son 50 😍 Sağlıkla kavuşun inşallah kuzuna canımm Allah yardımcın olsunn ❣
1PrensAnnesi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah😍
1PrensAnnesi evet canm inşallah sagsaglim kavuşuruzz 😊
1PrensAnnesi amiinnn inşAllah ☺
1PrensAnnesi gerçekten 9.ay a nasıl geldik bilmiyorum ama son günler gerçekten geçmiyor Çarşamba günü son muayenem var yani umarım sondur o gün alsınlar beni Doğuma ya 😊😬
CeylinEsila inş 😍 sağlıkla
Sltnbl amin cnm benm inş sizlerede❣
MiracAlpinveUmutunAnnesi inşşşş🙏🏻
BuketEsenolu benimde perşembe son muaynem tahliller yapıldı onlara göre saat kaçta gelicem kaçtan sonra aç kalıcam bilgilerini vericek inş doktor😍 zaten suyu sınırda paşacığımın bide doğuma alıyolarmış🤣
1PrensAnnesi yaa ne güzel darısı bizim başımız inşallah🙏🏻 Bizim yolumuz uzun daha 14+5 haftalığız, şimdiden tebrik ederim,hatırlısıyla alın inşallah kucağınıza
1PrensAnnesi 🙈 son 6 🙈
Ben 37+4 üm şimdiye kadar kanala girmesi gerekiyormuydu benim daha girmedi galiba çünkü hala karnım yukarda sizce ne zaman girer
1PrensAnnesi son 6 ama 9 da olabilir 😁😁
son 76gün bizimde 😍
- Düzenlendi
Denizim sağol cnm amin😍 çok çabuk geçiyor inan yeterki zorluklara rağmen tadını çıkart💙👼🏻💙 Darısı sana
Mrvttz 😍 azıcık kalmış
Cansel cnm benmki sezaryen olacağı için girdimi girmedimi sormadım bile ☺ O yüzden bilmiyorum 🤷🏻♀️ ama karın bende de hala yüksekte mide altımda tam aşağıda değil
Ozge_brbr 😍 bitmiş bile 6da olsa 9da