1PrensAnnesi Bizim Allahın izniyle son 50 😍 Sağlıkla kavuşun inşallah kuzuna canımm Allah yardımcın olsunn ❣

1PrensAnnesi gerçekten 9.ay a nasıl geldik bilmiyorum ama son günler gerçekten geçmiyor Çarşamba günü son muayenem var yani umarım sondur o gün alsınlar beni Doğuma ya 😊😬

BuketEsenolu benimde perşembe son muaynem tahliller yapıldı onlara göre saat kaçta gelicem kaçtan sonra aç kalıcam bilgilerini vericek inş doktor😍 zaten suyu sınırda paşacığımın bide doğuma alıyolarmış🤣

1PrensAnnesi yaa ne güzel darısı bizim başımız inşallah🙏🏻 Bizim yolumuz uzun daha 14+5 haftalığız, şimdiden tebrik ederim,hatırlısıyla alın inşallah kucağınıza

Ben 37+4 üm şimdiye kadar kanala girmesi gerekiyormuydu benim daha girmedi galiba çünkü hala karnım yukarda sizce ne zaman girer

Denizim sağol cnm amin😍 çok çabuk geçiyor inan yeterki zorluklara rağmen tadını çıkart💙👼🏻💙 Darısı sana

Cansel cnm benmki sezaryen olacağı için girdimi girmedimi sormadım bile ☺ O yüzden bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ ama karın bende de hala yüksekte mide altımda tam aşağıda değil