1PrensAnnesi benimde son 9 💕
Koskoca 280 günden...
1PrensAnnesi normal dogummu sizin
MiracAlpinveUmutunAnnesi sizdemi normal dogumu bekliyorsunuz
1PrensAnnesi son 18 hayırlısıyla inşallah Allahım sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin vaktinde saatinde inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕 #ergüş geliyor🚗 #elabade geliyor🚗 deletedmom11 seninkinin adı ne olcak ?
Haticeyildiz inşşş🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Defnegeliyor bende şaşkınım😍
Esraabrklu 80gün sonrada şükür büyüdü diceksin😍
Tubacaglar amin çok sağolun sizlerde sağlıkla alın inş kucağınıza😍 az kalmış
MiracAlpinveUmutunAnnesi sennde bitmiş cnm😍
Son 12🙈
Cansel yok cnm sezaryen olucam 💙
Elabadeninannesi gelsinler 😍 sağlıkla ergüşümüzde ela bademizde güzelce gelsinler
Bayoloji 😍 sennde bitmşşşş
Elabadeninannesi amaaaan o konu karışık ertuğruL gazi hastası kaynım we aiLesi eşimide akLınj çeLdiLer ben emir istiyorum fLemenkçede emmer derLer ona kova demek o diye buranın diLinde göre yorumLuyoLar🙊 diğer oğLmn adı efe buda emir oLsa çok hoşuma giderdi diye düşündm ama ertuğruL oLcak gibi görünüyo içime hiç sinmesede 😭😭😭😭
214 gün var geçse çabuk zaman daha çok var ☺🤰
1PrensAnnesi baslarda hic gecmicek saniyordum ama cok sukur az kaldi Allah hepimize yavrularimizi saglikla kicagimiza almayi nasip etsin insallah
deletedmom11 gÜZel isim adıyla yaşasın inşallah prensimiz hayırlısıyla
1PrensAnnesi kaç haftalıksınız kendinizmi istediniz sezeryan bende 37+4 üm ne zaman olur diye hep bekliyorum
1PrensAnnesi son 5 Allah'ın izniyle 😬 Ama ben artık sabırsızlanıyorummm
Benimde son 67 gun isallah geri sayimlari tekli rakamlari bizde gorur aliriz bir an once kavusuruz yavrularimizaa rabbim hepimiz saglikli sihatli almayi nasip etsin hepimize