Sevimo 68selda06 Benide 16 nisan görünüyor uygulamada henüz doktorla konusmadık doğum şekli ve tarihini cuma günü randevu var. Oruç tutamayacagm bu yıl bende
Dilsay Hatijes38 Dogru degil diye birsey yok.Sadece insanlar ramazanda zorlanmasinlar bünyeleri daha fazla zorlanmasin diye 15 gun kala tutulmamasi oneriliyor.Ben zaten 4 ayda 7 gun oruc tuttum.Hepsini son hafta tutmadim.
cansuerg Fdmk oruçlu iken yemekten ziyade su çok önemli eğer amniyo sıvıınızda herhangi bir problem yoksa tutulabilirsiniz yani benim doktorum bana bu şekilde söyledi şahsen ben tutmayacağım örneğin benim bebeğim hala biraz aşağıda suyu fazlasıyla tüketmem gerekiyor bu yüzden bana engel
Crnryyn01 Fdmk ben 15+1 im ama tutmayı düşünmüyorum. İlk çocuğumda doktor tutma demişti. Tutmamıştım.
zeynepnur38 Fdmk ciddi bir soru mu bu. Pardon ama nasıl tutacaksınız? Karninizda sizden beslenen bir bebek var ya hani.
Esraaaaacun Fdmk ben doktoruma danışarak ilerlemek istedim uzun süre aç ve susuz kalmak iyi değil dedi sonra borcunu kısa zamanlarda ödersin dedi o yüzden tutmayacağım şu an bile aç kalınca ölü gibiyim halim de olmuyor .16. Haftadayım
YaseminCanCicek21 Fdmk 33 haftalık bebeğim tutmak istiyorum ama ilaç kullanıyorum tiroit falan doktorumla konuşucam uygun görüp saatler verirse tuttucam yoksa tutmıcam 🌸😊
Eda_arslan 5melekannesii ben tutamıcam tansiyonum oynuyor benim çünkü doğumdan snra kısa günlerde kaza tutarım
Busemm_1313 Merhaba ben 3 hafta 5 günlük hamileyim yeni öğrendim oruç tutabilirmiyim doktoruma sormayı unuttum kan ilacı ve vitamin de içiyorum eğer tutabilecek okursam ilaçlarımı iftardan iftara içerim
Zeynep-89 Busemm_1313 zaten o senin kanından besleniyor, daha çok küçük,bulantinda yoksa bence deneyebilirsin. Bende 23 hastalık hamileyim Bende ilk dediysem sonrasına rabbim izin verirse devam edicem,,
cansuterz Ben de 13. Haftamdayım, dün doktoruma sordum hamilelikte önermiyoruz dedi. Kendimi ne kadar iyi hissetsem de bunu duyunca tutmak olmaz bence 🙇🏻♀️
Birprensesveikizannesi Benim de ikizlerim 16 haftalık tutabilmem mümkün değil Rabbim görüyor 😔Tutmayı çok isterdim ama içimde iki can besliyorum her üç saatte bir ufak tefek bişeyler yiyorum risk almak istemiyorum 😔😔
Senem1907 Bende 22 haftayım doktor 385 grm demişti bebeğimden içi oruç tutsam sorun olur mu acaba bende istiyorum tutmayı
Kdr1903 14+2 haftalık hamileyim doktora sormadım ama tutmak istiyorum veya belirli günler tutayım diyorum bakalım deneyeceğim 🤰