Hatun_tuncer23 gizemcivil merhabalar Gizem hanım yeni gördüm mesajınızı 11 hafta 4 günlük olduk çok şükür 2 transfer edildi biri kendiliğinden bölünüp 3 üz oldu dr lar birini ikisini sonlandiralim dediler ama şuan için haftasiyla uyumlu sağlıklı şuan için denildi bende kıyamadım
Sinemce__ gizemcivil canım climara forte ve proluton igneye devam ediyor musun sen. Doktor kontrole kadar kullan dedi igne çok ağrı yapiyor
Dgn16 Öncelikle hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Hep bu tarz postlari okuyorum. Umut olsun banada. Bende adet olmayı bekliyorum transfer gününü belirlemek için. Korkularım var çok. 3. Gün emriyorsu olucak benimki.
gizemcivil Sinemce__ canım 12. Haftaya kadar devam ediceksin dediği için ediyorum. İnşallah daha sonra etmeme gerek kalmaz çünkü maddi olarak çok zor geliyor onu geçtim artık iğne yemekten salak gibi oldum aşırı etkiliyor
gizemcivil Hatun_tuncer23 maşallah ne kadar güzel hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsun inşallah🤲🏻
[silindi] gizemcivil nasıl hesaplanıyormuş merak ettim bakarmısınız bana? 25 temmuzda yumurtalarım toplandı Embriyolar dondurulmuştu ki 29 temmuzda adet oldum 18 Ağustos da transfer yapıldı.
gizemcivil [silindi] [silindi] son adet tarihini baz alıyor doktorlar canım benimde öyle şuan ultrasonda da haftasıyla uyumlu.
Katibe_hanim Benim doktorum son adet tarihine 4 gün ekleyeceksin ve doktorlarına öyle diyeceksin dedi. 9 kasımdı ben 13 kasım diyorum. 5. gün dondurulmuş embriyo