Tugce48 Selin356 1000 üstü olunca beta sanırım gözükür kese canım anca yükselir gözükür inşallah ikimizinkide
Selin356 Melisaka onu da çok önermıyorlar canım bır haftaya net görürüz dedi doktorum bekleyelim bakalım
Melisaka Selin356 bekle tabiki ama benim doktorum erken karından bakarsak ultrasondan kanaman olabilir alttan bakalım demisti
Selin356 Tugce48 hadi ınsallah ıkı günde bir yükseliyor senin bugün 1000 üstü olmuştur dedi hayırlısı bakalım
Melisaka Selin356 her doktor farklı tabi dogru söylüyosunuz beta 1000i geçtikten sonra kese görünüyor
fizikcianne Selin356 kese haftaya bağlı olarak gözükmüyor canım senin beta değerine bağlı olarak gözükür. Betan 1000 i geçsin gözükür İnşallah
Selin356 fizikcianne öyle mi anladım canım 571 di cumartesi bugün ıkı katı olmuştur dedi doktorum haftaya bakalım garanti olsun dedi
Hiilal0606 Benimde 4.haftada gorunmedi alttan muayeneyle göründü acele etme bence alttan muayene yapma haftaya görünür içini ferah tut ben sol kasıgım cok agrıyor diye alttan muayeneyle bakmışlardı