Selin356 Küçük olduğu için mi kızlar kese oluşmamış henüz kan aldılar bugün çıkacak sonuç adetim 4 gün gecıktı
iremmm1919 Selin356 benimde şuan 4+1 cumartesi kan testi verdim bugün tekrar vereceğim.. Sağlıklı bir artış varsa inşallah 6-7. Haftamda gideceğim doktora ☺️ Daha çok küçük gözükmez. Diğer hamileliğimde de 6 . Haftadan sonra gözüktü ☺️
Selin356 arirangg teşekkür ederim canım bakalım kan sonucum nasıl gelecek hayırlısıyla kızım da 5 haftalık gözükmüştü mesela
arirangg Selin356 Canım hem 5. Hafta gelsin hem de kan sonucun en az 1500 olsun o zaman ancak görünür. Rahat ol 🌺
Selin356 arirangg ınsallah canım çok teşekkür ederim geç döllenme diye düşündüm bunu çünkü kızım da da 2 güm gecıkmıstı adetım hemen kese gözüktü 5 haftalık demıstı doktorum
ipekmom_ Selin356 çok erken bu haftada canım, ben 6da keseyi 8de kalp atışını gördüm vajinal muayenede, karındanda görünmeyebilir bilgin olsun ilk başlarda
Selin356 ipekmom_ anladım canım hayırlısı ınsallah ben çok acelecıyım sanırım 🥰 hemen panik oluyorum görmedi diye doktor
Cgdm07 Selin356 gecikebilir cunki çok erken 5.haftada gozukmustu kese kalbini dinleyemedik 6.haftada kalp atışını duymuştuk
Seter Selin356 normal bir durum canınızı sıkmayın alttan muayene ile görmüştük biz ama her doktorun çok tavsiye ettiği bilet değil bu dönemde alttan muayene . Bir hafta sonra gözükür :) hayırlı olsun
Tugce48 Selin356 bende bugün kese için gidicem canım inşallah görünür 4+5 bugün. Oğlumda 4+2 de karından gözükmüştü ama betam 1170 civarı cıkmıstı bunda en son cumartesi verdim beta 817 cıktı
mrvsrcn Selin356 ben ilk 5+0 da gördük, kuzum bebeği de kalbinin attığını da 5+5 de gördük, kalp atışını en net 8+1 de duyduk canım