Svlykck merhaba güzel anneler 2 cm açılma olmuş bende siz açılmadan ne kadar süre sonra doğurdunuz ☺️❤️
hulyaakgn34- Svlykck 1 cm açılma vardı 33 haftadaydım her an gelir dedi doktor ama 38+ 4 te artık yerleri sile sile zorla suyum geldi de öyle doğum yaptım yani tamamen bebeğe bağlı
Seval2468 Svlykck 3cm acilma ile 5 gün gezdim belki daha gezerdim o gece 10 kişilik misafir ağırladım çok yoruldum suyum gelmişti
Svlykck Linasel ben şimdi geldim doktordan her an bekle dedi 2 hafta da sürer belki dedi ve ilk hamileliğim çok heyecanlıyım ve o kadar da korkuyorum ☺️
Linasel Svlykck benimde yarın kontrolüm güya doktor haftayı beklemez diyordu gittim ağda bile oldum tüylerim uzayacak tekrar hala gelmedi😅😅
Mrszeyna Seval2468 aa sizi iyi bırakmışlar 3 cm açılma ile benim iki düşük bide ikinci doğumum diye tuvalete bile göndermediler 3 cm açkklık ile şimdi 3 ye hamileyim evde doğururum diye korkuyorum 🤣
Seval2468 Mrszeyna doktorum istersen eve git eşyalarını al gel aksama kadar suyun gelir dogurursun dedi 37+0 dım eve geldim ne gelen var ne giden 5 gün sonra geldi suyum 37+5 te yaptım dogum
HtcAksy Cuma gittim doktora. 2-3cm acilma var. Nisanimda bir hafta önxe geldi. 36+1y bekliyoruz. Kesinikle sirf acilma ile su kadae sonra dogum baslar diye bir sey denilemez. Benim rahim agzi kisaligida var. Bakalim.
Dolphin16 Svlykck son kontrol 2 cm dedi ondan bi hafta sonra sancıyla hastaneye gitmiştim 4 cm olmuştu
Betulaa Açılmanıza doktor niye baktı ben en son 37 fe gittim doktor bakmadı açılma var mı diye normal mi bilemedim bana bakmaması. Bende sancı falan yok nst de de ondan mı acaba.
Ayisigi45 Svlykck şimdi geldim doktordan 35 haftalığız 2 cm açılma varmış 1 2 haftaya gelir durmaz dedi iğne yapıldı gelmesin diye bakalım
Nazugrak16 Linasel bende bunu merak ediyordum son ayda sık sık kontrole çağırıyor doğuma nasıl temizlenip gidebiliyorsunuz bende ağda yaptırmak istiyorum hemen çıkmasın diye