ilkimbebee Kızımla 31+5 haftalığız yarın doktora gidicez nst ne zaman bağlıyorlar kaç haftalık Veya süreç nasıl oluyor. Sizin bu haftalar da bebeklerin kilosu ne kadardı. Evet her anne bebek farklı fakat merak İçin soruyorum
Sevilay_1 ilkimbebee herkeste değişiyor bu ben 29 +6 da gittim 34 haftada gel bağlarız dedi perşembe görücez bakalım
Minikobaby ilkimbebee 31+6 yim suan cumartesi gunu kontrolum vardi doktor nts ye aldi bir sorun yok dedi
ilkimbebee Minikobaby ne yapılıyor nst de hiç girmedim ilk gebeliğim bilmiyorum bilgilerinizi paylaşırmısınız
Ozlemmisss ilkimbebee bende bugun ilk defa girdim 32+3, deyim. Yuvarlak Bi halka var göbek deliğine yakın koydu Bi de biraz asagı ya 20, 25, dk yattım sancıya baktılar. Yani agrılı bişey değil
Minikobaby ilkimbebee yani 20-30 dakika gobeginize baglanan cihazla bebegin kalp atislari dinleniyor sizde uzanip bekliyorsunuz o kadar sonuc kagidini da doktorunuza iletiyorsunuz bu kadar :)
ilkimbebee Ozlemmisss bebeğin tekme sayısını ölçüyorlarmış öyle mi. Birde ilk defa devlet hastanesine gidicem hamile olduğumdan itibaren odaya tek mi alıyorlar yoksa yanımızdaki kişide girebiliyor mu
Ozlemmisss ilkimbebee bebeğin kalp atışını bile dinledik 20 dk boyunca eşimde girdi odaya. Ben özel takipliyim ablamda özele gitti ama onda kalp atısı dinlemediler. 2 serit var biri sancılarını gösteriyor biri bebeğin kalp atışını tekmeleri göstermiyor canım
Ozlemmisss ilkimbebee kuşum bi de devlet bu haftada nst ye bağlamaz. Ben bugun toplanma oluyor diye acile gittim öyle baktılar.
ilkimbebee Ozlemmisss bende de gün içinde bi kaç defa oluyor zaten depremzedeyim korkudan mı bilmiyorum depremden bugüne kadar sürekli gün içinde oluyor
Ozlemmisss ilkimbebee Çok geçmiş olsun canım. İstanbul gazi Osman Paşa medikal park hst. Serhat şen doktorum. Çok bilgili tatlı bi doktor valla Instagram dan bakabilirsin❤️
ilkimbebee Ozlemmisss Çok teşekkür ederim bilgilerin içinde çok sağol canım ama ben Anadolu yakasındayım 🌸 sağlıkla kucağımıza alalım minikleri