Bendenizanne ErhanKubra yüzünüzün hangi ksıımları? Benim ağız çevrem böyleydi keşke daha önce doktora gitseydim çünkü doktorun verdiği kremi kullanmam gerekiyormuş ben saçma sapan şeyler sürdüm kapkara oldu ve asla açılmıyor 🤦♀️
Sena-cy00 ErhanKubra Bence diğer kremlerden kullanmayın çünkü bazıları parfümlü veya kimyasal olduğundan dahada yakıp acıtabiliyor yada yara yapıp kızartabiliyor kendimden biliyorum.. Bende sade vazelin çok işe yaramıştı.. Benim cildimde yağlı normalde bende yağlı şeyler çok kullanmam ama kalkıpta bir avuç kadar alıp sürmedim zaten yağlı olduğundan vazelinden sadece bir iki parmak alıp kuruyan yere sürüyordum ve vazelin iyice edilip kuruyana kadar o yere su değirmiyordum bana baya iyi geldi geçirdi birkaç gün düzenli sürünce..
gzmber Ben dermatoloğa gittim hamile olduğumu söyledim temiz içerikli iki krem yazdı 1- mustela stelatopia 2- aveeno fast lonf lasting balm Çok güzel ikisi de Güneş kremi de solante pregma
Aselhumaninannesi ErhanKubra ganonun sabunlarini kullanın isterseniz benimde yüzüm o haldeydi hatta mayın tarlasiydi biryerde gördüm aldım yüzümdeki lekeler söndü
Aselhumaninannesi ErhanKubra rica ederim hamilelikte çok öneriyorlar cilde birşey bunuda girdiğim bir dükkanda gül suyu alırken denim dedim rahatladım