ErhanKubra 3 aylık hamileyim yüzüm pul pul dökülüyor kupkuru oldu hep küçük kızarıklıklar var önerebileceğiniz nemlendirici güneş kremi bakım kremi var mı
Ozgeguney ErhanKubra dermatolog yada en azından bir uzman eczacıya sorun bu soruyu bence çünkü her cilt aynı değil. Burada birine iyi gelen ürün sizin yüzünüzü daha kötü yapabilir 🌸
cicek52 Likayolcusu benim vücudum da var. İlk hamileliğimde de vardı. Mustela ayçiçek özlü kremini kullan canım. Çok kuru ciltlerde oluyor genelde
tubimom Kuruluktan oluyor ve bol su tuketmediginiz için gece kantaron yağı sürebilirsiniz ama sabah uyanınca temizleyin derim güneşe maruz kalınca iz kalabilir
ErhanKubra tubimom hamilelikte kullanılabilir mi çünkü yağlı bi şey kullandığımda da sivilce oluyor yüzüm çok hassas
tubimom ErhanKubra hamilelikte krem gibi sürdüğün için bişey olmaz ama sen Bepanthol al o zaman onun öyle yan etkisi olmaz
tubimom ErhanKubra genelde iyi geliyor bide eczaneye foto krem sorun sürmeniz uygun mu diye cilt problemlerine çok iyi geliyor ne demek yardımcı olabildiysem ❤️
tubimom Ozgeguney normalde kullanılıyor araştırabilirsiniz yüzdeki lekeler için hatta yanık izleri içinde ama çok edilerek kullanılması gerekiyor güneşe çıkılmaması gerekiyor araştırdım bende bir süre kullandım
kevserky ErhanKubra bioderma atoderm kremi çok iyi gelir sana bende sürekli kullanıyorum sabahları. Hem yetişkin hem bebekler içinde kullanılıyor. İçeri güzel paraben içermiyor. Sürdügunde akşama kadar yüzün nemli kalıyor
pembiktavsan ErhanKubra bende de çene kısmımda özellikle pul pul dökülmeler var. Özellikle duştan sonra nemlendirici sürüyorum sebamed o iyi geliyor.