pandoraninkutusu Merhabalar herkes birşeyler diyip korkutmaya başladı beni çatı muanesi nasıl zor mu yaptıran varmı ben hep normal dogum istedim inşallah olurda 😑😑
Gulirmak pandoraninkutusu herkesin acı eşiği Farklı ama kendınızı kasmadıkca sıkıntı olmaz benimkini ebe el ile kontrol etmişti sonrasında sadece çok olmayacak şekilde yanma hissi oluşmuştu
Esayser pandoraninkutusu Doğum öncesi muayne sırasında 2 farklı doktor baktı ilkinde korkup kendimi kastım strese girdim kötü geçti ikincide acımadığını sadece kendimi korkuttuğum için kasıldığımı farkettim rahat bıraktım kendimi . Yani sakın stresle panikle kendinizi kasmazsanız çok kolay ve hızlı geçiyor
busragil pandoraninkutusu daha 2 gün önce arkadaşım yaptirdi, parmakla yapilan bir muayene ve bir kadinin korkmasi gereken en son seylerden biri dedi arkadasim, cok rahat cok profesyonelmiş😁 max 1 dk bir işlem diyor
Dmrbs18 pandoraninkutusu benimki çok kötüydü tabi herkesin farklı . Benim aşırı acıdı öyle olunca kendimi kastım ve hastaneyi inlettim doğal olarak doktor bakamadi Zorlarsam kanma olur dedi ve bıraktı bende zaten sezaryan oldum 😊
asosyalci Evet kendini korkutma. Ben dün oldum gayet normal geçti hiç sesim çıkmadı. Korkunuzu doktorunuzla paylaşırsanız sizi önce rahatlatip öyle yapabilir.
Sedagnlgl pandoraninkutusu inan hıç bişey yok bıraz kaba tabir olucak ama seks sırasında eşiniz nasıl içer sokuyorya öyle bı hıs bı acısı yok zaten jel ile kayganlaşarak parmak ile kontrol edıyolar açıyorsunuz bacakları ebe parmagına jel suruyor ve açıklık kontrol edıyo ben oldum çok rahattı
Minigim38 pandoraninkutusu 10 kez oldum 🤭gelen giden parmak atıyordu sıvı jel sürüyor eline ebe 1 dakika falan sürüyor sadecee kasmayın kendinizi ilk ilişkideki acı gibi yukarıda arkadaşın dediği gibi
Glsmll pandoraninkutusu Cuma günü oldum bende korkuyordum ama saniyelik bişey. Ben kendimi kasmama rağmen acı vs minimumdu. Rahat olmalısın bence🫶🏻
hayalperest2310 pandoraninkutusu canım çatı ile alttan muayene aynı mı bilmiyorum ama ben baştan beri hep alttan doktorum jel sürüp eline ya da spatula gibi Demir birşeyle muayene ediyordu başta canım acırdı kasardım kendimi şimdi hiç bilmiyorum 39 haftalık oldum çatıya gerek yok uyumlu dedi muayene olduğum için herhalde
pandoraninkutusu hayalperest2310 bende 6 kere altan muane oldum anlamadm bile ama çatı muanesini herkes farklı anlattı cevremde
Sedagnlgl pandoraninkutusu henuz doğuramadım ama çatı muayanesinden sonra kahverengi akıntım oldu benım endişelenmeyin bu konuda
Glsmll pandoraninkutusu henüz açılma yok demişti cuma günü bidahaki hafta tekrar gideceğim şu an için açılma var mı bilmiyorum sancım falan yok🥹
Sevval4 Şahsen ben asla muayene olamıyordum. Hamilelik döneminde yaşadığım tek korkulu andı . Doktor bile korkuma korkmuştu feci ağlıyordum ben . Şükür doktor sezeryan karar verdi ve doğurdum bitti o işler 😂
pandoraninkutusu Sevval4 ben sezeryan istemiyorum inşallah aksi bir durum olmazsa olmamda ablalarmda gördüm zorluklarını😢
Hulyakkus pandoraninkutusu ya ilk ilişkiye girme gibi düşünün 😂 acıyor yani kasinca bende kastigim için acıdı 4 gün önce yaptırdım suyum azalmisti açılma var mı diye. Stresten kastım kendimi
Hulyakkus pandoraninkutusu yok olmadi lekelenme oldu sadece 3 günlük serumla suyu tekrar toparladık şükür