EmiAmir Dolphin16 Bende ilk cok tedirgin oldum ama araştırdım çoğu kişide bıraktıktan sonra düzensizlik yapıyormuş.Ama 1 sene hiç mi olmadınız?
Dolphin16 EmiAmir yok kız sadece 1 ay olmadım sonra düzeldi normalde döndü yani . Bıraktıktan en fazla 1-2 sy olmazsın dedi doktor bu normalmiş. Benim sadece 1 ay sürdü
EmiAmir Dolphin16 Bende bekliycem inşAllah olurum.Ağrım yok rahatsızlığım yok,hemen doktora koşmak istemiyorum zaten nisanda gidicem yanına
EmiAmir Dolphin16 yorumları karıştırmışım 🤣 Ya teşekkür ederim içimi ferahlatdınız.araştırdım çoğu kişide de böyle oluyormuş normalmiş.Zaten nisanda gidecegim doktora hayırlısıyla
EmiAmir Seyma0323 Bende ilk cok tedirgin oldum ama araştırdım çoğu kişide bıraktıktan sonra düzensizlik yapıyormuş.Ama 1 sene hiç mi olmadınız?
EmiAmir Seyma0323 bende de pkos var kilo vermeye çalışıyorum. 1 yıl olmadınız peki doktorunuz ne dedi bu duruma? İnşAllah sorularımla sizi sıkmıyorumdur
Seyma0323 EmiAmir yok sıkıntı yok, ben ozaman 12 kilo verdim ve glifor diye bir ilaç kullandım adetim düzene girdi ondan sonra hamile kaldım. Pkos en büyük düşmanı kilo
EmiAmir Seyma0323 evet bende yavas yavas vermeye basladim insulin direnci icin ilac kullaniyorum.ama ben pkoslu olmama ragmen 2 kez hamile kaldim sonu husran 😔 Ozel bir diyet yaptinizmi yoksa ?
Seyma0323 EmiAmir bende 1 düşük yaşadım şimdide 4 aylık oğlum var Allah tez zamanında sizede nasip etsin 🥰 Yok canim özel diyet yapmadım kafama göre takildım
Seyma0323 EmiAmir ben pro women şaşe kullandım 2 ay biraz maliyetli ve eşime her sabah keçiboynuzu pekmez verdim. Sağlıklı beslendim + yürüş.. 2. Ay hamile kaldım (kürtajdan 1.5 sene sonra) belki sizde deniyebilirsiniz hepsiburada vardı sanki