ikranurkutay Arkadaşlar benim prolaktin hormonum yüksek emara gircem bu ay ama benim adetime 5 gün var mide bulantısı kokuya karşi hassasiyet ve bel ağrım var korunmasız ilaski oldu bu ay prolaktin yüksek gebe kalmam diye 2 gündür bu şikayetler var başim çatlıcak gibi ağrıyor
Nihlal ikranurkutay benden test sldıklarına beta hcg 3,44dü prolaktin hormonum da olması gerekenden yüksek çıkmıştı doktorum duphatson ilacını vermişti 5 gün kullandıktan sonra 4bin küsürle gebelik öğrenmiştik şimdi 30 haftalığız🙂
Deletedmom_106 ikranurkutay benim evlenmeden önce hep yüksekti adet olmazdım doğru düzgün. İlaç kullandım bi kaç kere Evlenir evlenmez çocuk o korku olduğu için hemen çocuk istedim ilk ay hamile kaldım
Nurdrmz_24 ikranurkutay iki defa bu hormondan ötürü kimyasal gebelik geçirdim ama doktorumun bana verdiği o ilaçtan sonra hamile kaldım galiba hormon değerini düşürdü o hap
berryy21 ikranurkutay merhaba benim prolaktinim gebelikten önce bi tık yüksekti gebeyken daha da yükseldi doktorum dostinex adlı ilaç verdi haftada bir kullandım sonra bıraktırdı şuan gebeyim çok şükür bir sıkıntı yok
biryazgecesii ikranurkutay bende de prolaktin yüksekliği vardı ilaçlarla düzenledikten sonra kolayca hamile kalmıştım
ikranurkutay biryazgecesii adetim bitince emar cekincem ama bu belirtileri yaşayınca açaba dedim göğüs hassasiyetin yok kaşık agrisida her çocuk farklı gelirmiş çok belirti aramamistim umursamadım da olmaz diye 2 gundür mide bulantısı baş ağrısı bel ağrısı eklenince acaba dedim🙁
ikranurkutay Nihlal yani prolaktin yüksek olduğunda gebemiydiniz hayırlı olsun rabbim size bağışlasın inşallah 🤲🏻😊
Nihlal ikranurkutay amin inşallah çok yeniymiş sanırım gebelik testinde çıkmamıştı betada da negatifti sınırda değerler yükselebiliyor sonradan tedbirli olmakta fayda var Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙂
ikranurkutay biryazgecesii olmadı birkaç gün içinde test yaparım çok da umitlenmek istemedim yüksek olunca bugün aşırı koku hassasiyeti vardı köfte yuvarliyordum tiksindim🥴
Snklyclk Merhaba, prolaktinim 43 iken hamile kaldım fakat kimyasal gebelik ile sonlandı. 3 hafta kadar dostinex kullandım prolaktinim 5e düştü, şimdi de 4+5 hamileyim.
ikranurkutay Snklyclk benimde kimyasalım var prolaktin yüksek olduğu için kimyasal oldu değerim 500 dü 20 ye düstü prolaktin değerimi dusueduler ama şimdi yine yukselmiş 65 şuan yükseklik🙁
Betbet98 Snklyclk merhaba benimde bugün verdiğim kan sonucumda prolaktin 41.5 cıktı cok üzgünüm:( gebe kalamama sebebim bu muydu acaba aylardır.. siz kaç ay gebe kalamadnız ve ilaç sonrası kaç ayda gebelik oluştu
Deletedmom_106 ikranurkutay yok deildi demekki . O zaman doktorum demişti evlenince çocuk olmazsa hormonlarına baktır die biz direk denedik oldu
hatice-almila Benimki 70lerdeydi 2 aylık dostinex tedavisinden sonra tüp bebek ile hamile kaldım. Tüp bebek eşimdrki sperm sorunu nedeni ile denedik
Snklyclk ikranurkutay dostinexi hamile kalana kadar kullan demişti bana doktor, ilacı kullanırken mi tekrar cıktı anlayamadım 😕
1prensannesii_ ikranurkutay bende de vardı gebeliğe engel demişti ama stres yapacak bir durum yok demişti doktorum dostinex kullandım 1 ay stresi de çıkardım hayatımdan kontrol için gittiğimde hamile kaldığımi öğrendim
Ardakumsal Nihlal nasıl yanı duphaston kullanırken mı Hamıle kaldınız benımde 10 gün önce beta negatıftı duphaston kullandım bitti 2 gün oldu ama hallen adet olmadım ama teste negatif