minikmucizeemaak Kızlar tam 6. Testte koyuluyor gibiydi sonra yine açıldı hatta 8. Bugün ve o baya çizgi çok çok az. Bugün 1 saat kadar sıvı tüketimi kesebildim sadece. Bu normal mi ? Ben hiç bilmiyorum o yüzden sürekli soruyorum
Deletedmom_85 minikmucizeemaak devam et yapmaya daha yumurtlama olmamış. Hafif belirgin çizgiye takılma
himne_ minikmucizeemaak benim de aynı böyleydi sonra birden arttı adetten sonra 13.günde pik oldu testi yapmaya devam edin
minikmucizeemaak Daki kötülük yumurtlama kötülüğü olamaz eminim çünkü o derece koyulmadı. Başına böyle bir durum gelem var mı ? Bu normal mi
minikmucizeemaak 3kuzuAnnesiyim evet pik olmadı biliyorum ben sadece kızarmaya başlayıp bugün resmen çizgi gözükmücek kadar az olunca neden olduğunu merak ettim sonradan pik oluyor mu diye
minikmucizeemaak 3kuzuAnnesiyim Gamze_cnky Deletedmom_85 tugba04 jinmiran himne_ Kızlar yine kızarmaya başladı bu sefer daha kızarık ama daha pik değil sanırım yakınlaştı inşAllah🤲🏻❤️
minikmucizeemaak 3kuzuAnnesiyim Gamze_cnky Deletedmom_85 tugba04 arirangg jinmiran Ozge56 himne_ Aysel_krdg himne_ Yaprak- Edaozkan Kozlar bugün dünden de silik sanki, bir de ben sıvı alımını kesiyorum ama kavoboya çıkıyorum bu sorun olur mu? İdrarda seyrelme vs gibi ?
minikmucizeemaak Deletedmom_85 Evet yumurtlama olmadı ama koyulup çizgi neredeyse kaybolunca bende ne olduğunu anlamadım
tugba04 minikmucizeemaak Benimde böyle oluyordu bazen çizgi daha belirgin bazen yoktu 18.günde yaptığımda yaptığım gibi kırmızı oldu yumurtlamam geç oldu normal yani yapmaya devam edin
jinmiran minikmucizeemaak öyle olması normal hafif kızarmalara takılma kendin strese soktukca geciktirebilirsin İnternette yumurtalama masajı var izlemeni ve yapmanı tavsiye ederim ikisidd tam kırmızı olduğunda yumurtlama olmuş olacak
jinmiran minikmucizeemaak YouTube bir gebenin günlüğü yumurtlama masajı yaz oradan izle canım doğurganlık masajı olarakta geçiyor. Ben 16.günde yumurtalama gördüm sabırla testi yapmaya devam et 😊