Ozge818 Ruzgargulu01 süleymanpaşa ozan plaza özgür bige ılk dogumumu onda yaptım 5yaşında ıkıncı gebelıgım 12 haftalık yıne ona gıdıyorum muayne 500 ozel klnık
Papatya111 Tekirdağ Süleymanpaşa Özgür Bige 👍🏻 bende ona gidiyorum 36 haftadayım çok memnunum 500 tl muayene ücreti özel kliniği var
Eda_arslan Ruzgargulu01 Çerkezköy optimed de Egemen bey var çok iyi ilgili biri güler yüzlü kafanızda hiç bir soru işareti bırakmaz muayene ücretleri 500 TL idi en son şuanda ne kadar oldu bilmiyorum
Hatice_123456 Eda_arslan Egemen doktorun soyadı ne önceden devlette öle bi doktor vardı oraya mı geçmiş
Hatice_123456 Eda_arslan şuan özlem hanıma gidiyorum ama anıl Doğukan ada gittim anıl Doğukan da iyi kadın diye özlem hanıma geçtim sonra
Eda_arslan Kiraz53 bana fazla geldi ücret zorlanıyorduk ev kira bide o yüzden devlete geçtim herhangi bir sıkıntı olursa Egemen beye gidiyorum
Eda_arslan Hatice_123456 özlem hanımı Anıl Doğukan bey kadar iyi bulmadım ben o yüzden anıl beye gidiyorum
1erkekkannesiiii Ruzgargulu01 Allah razı olsun canım. Erkek düşünürsen mutlaka görün derim kendisi çok bilgili profesyonel
Kiraz53 Eda_arslan benimde ev kira ama ilk dogumumda devlete gittim de ne oldu azarladı ebe nöbetçi doktor imza attım gittim corlu devlette doğurdum cerkezkoy devlet hastanesine zorda kalmadıkça asla gitmem rezil Bi yer çünkü
Eda_arslan Kiraz53 neyi varki Çerkezköy devletin ben doğumu özelde yapabilirim sadece muayenelerim devlet de doktorumla da konuştuk bunu
Ceyda76 Ruzgargulu01 üç gün önce doğumum ucın 11.500 e anlaştık muayenesi doğru da doğuma zam mı geldi üç günde