Esila-Karabulut2013 Gelin konusalım biraz canım cok sıkılıyor herseyi anlatabilirsiniz hamilelik sureciniz nasıl geciyor benim bebegim temmuz sonu ağustos başı gibi doğacak sıkıntıdan patlıyacam yaa
tubimom Esila-Karabulut2013 ikinci aydan beri progestan içiyorum depremden çok etkilendim beni büyüten babannem rahatsız şimdi yanımda bir taraftan iyi olsun diye uğraşıyorum dua edin😔
Edolili Esila-Karabulut2013 Merhabalar, 19+3 erkek bebek bekliyorum. 3 yaşında pamuk kızım var 🥰 Hamileliğim ilkindeki gibi çok rahat ve güzel geçiyor çok şükür . Sabırsızlıkla bekliyorum sanki ilk hamileliğim gibi 🌺 Ankara da yaşıyorum 🤗
ayse12348 18+0💙🤰 oglusumla ilk anneligim bende merak ediyorum 2.ye hamile olan tecrubeli annelerden fikirler almak istiyorum 🥰 esya almak icin erkenmi temizlige ne zaman başliyacaksiniz🤷♀️
uzaydanbirisi ayse12348 ayy aynı hafta aynı gündeyiz 🥰Benimde oğlum olacak 🥰🥰Hareketlerini hissediypr musunuz ?
mucizemm_00 Esila-Karabulut2013 merhaba benim temmuz sonu Ağustos başı olacak inşallah 🥰😘çok heyecanlıyım bı oğluşum olacak 🤭ilk hamileliğim erken doğum nedeniyle bebeğimi kaybettim 6 aylıkti üstünden dört ay geçti ve tekrar gebe kaldım şuan progestan fitil ve iğne kullanıyorum
Esila-Karabulut2013 mucizemm_00 ya beniö de bir oğlum olacak senin gibi temmuz sonu ağustos başı doğacakbenimde 10 yasında bir kızım var kızım 7 aylık doğdu benimde hayata tutundu ama ve normalde hazirqnda doğacaktı ama 7 aylık doğduğu icin nisanda doğdu ve üzerine 23 nisanda doğdu
mucizemm_00 Esila-Karabulut2013 anladım canım aslında bazen kısmet meselesi mesela o zaman araştırıyordum 6 aylikta yaşama tutunan bebekler var diye demeki kısmet değilmiş diyorum 😔peki nasıl bı dönemdi nasıl geçti kızınızın erken doğmasi felan
Esila-Karabulut2013 mucizemm_00 gercekten zor bir sürecti sürekli ağliyorduk ya bisey olursa vs. benim sütümde yoktu bebeğim surekli mama ile besleniyordu yani onu goremiyorduk neredeyse 1 ay küvezdeydi onu gormeye gidiyorduk o çok kötu bir süreçti gercekten kendimi şuan tam ifade edemiyorum