Dmtaltn Migrenligebe pendik medipol normal doğum 7 bin zorunlu sezaryen 9 bin isteğe bağlı sezaryen 11 bin
glycnkrt Migrenligebe Küçükyalı delta hospital normal 8.500 TL sezeryan 9.000 TL muayane ücreti 375 TL bu fiyatlar SGK için
iremmm1919 umena Benimde doktorum şuan orada doğum fiyati iyiymiş peki muayene ücretlerini biliyor musun canim acaba ☺️
Elifkrgz esiaks Saygı Hastanesinde Normal Doğum 6900dü sigortayla anlaşmalı olarak. Siz özel fiyatını mı sordunuz acaba ?
Canan87 @"Neslibt72 evet memnunum telefon numarasını sekiz sene önce ilk hamileliğimde vermemişti. Bu hamileliğimde verdi. Siz kaç haftalıksınız
Neslibt72 Canan87 ben çok yeniyim daha 6 haftalığız Şimdilik tüp bebek doktorumla devam ediyorum ama kalp atışını duyunca muhtemelen bırakacak o yüzden bende farklı farklı yerlere gitmek de istemiyorum şimdiden bulup devam edeyim istiyorum
Gul_20 Ozgekilic_ Bende 5 senedir gidiyorum aile doktorumuz resmen 😄 bugün de kontrolden geldim Nur hocam başkadır ya 🥰 Cuma günü nasipse doğumum olacak . Evet size uzakmış baya. Hamilelik sürecinde zaten uzaklık baya sıkıntı olur.