Migrenligebe Istanbul anadolu yakasinda ozel hastanelerde sezeryan dogum ucretlerini merak ediyorum. Internette bilgi bulamadim. Son aylarda dogum yapanlar paylasabilir mi?
esiaks Migrenligebe 🟣Saygı hastanesi normal 9 bin sezeryan 11bin 🟣Sbeyli ersoy normal 8500 sezeryan 10500 🟣Kurtköy ersoy normal 10bin sezeryan 12000 Özel kliniğe gidiyorum. Doktorumun anlaşmalı olduğu güncel hastane fiyatları bunlar.
Ozgekilic_ Migrenligebe Medical park Göztepe doçent 20 bin oraya gidiyorum 5 ay önce ablam orda doğum yaptı 9 bine😭 muane 400 tü şimdi 1015 Tl 🤦🏾♀️
Elifkrgz esiaks Saygı Hastanesinde Normal Doğum 6900dü sigortayla anlaşmalı olarak. Siz özel fiyatını mı sordunuz acaba ?
iremmm1919 umena Benimde doktorum şuan orada doğum fiyati iyiymiş peki muayene ücretlerini biliyor musun canim acaba ☺️
Burcum Takipte kalayım☺️ Medipol Çamlıca ve Bezmialem Vakıf üniv hastanesi Maltepe için de fiyat bilenler yazabilir mi?
AksuS Hisar 16.000 di 2 ocakta doğum yaptım ekstra oda ücretleride açık suit gecelik 750 di kapalı suit 1100 dü sanırım
Neslibt72 Bende burda bekliyim cevapları 😂 emsey ya da hisar ya da çamlıca medipol arasındayım ama fiyatlara göre doktor seçip devam etmek istiyorum.
Gamzesiratas Çakmak Erdem’e sordum isteğe bağlı sezeryan içinde 2 gün kalma süresi bebeğin ve annenin ilk kontrolleri bebeğin topuk kanı ve işitme testi dahil 9.500 TL dedi
Neslibt72 Canan87 gülcan hanım mı yoksaa ? Biz her zaman gidiyoruz oraya hatta kanamam olduğunda da gittik gene gülcan hanımla canan hanımı çok övüyolar eğer orda karar verirsem heralde ikisinden birine gideceğim