Humeyra16Selim Ozlm_31 Gebesin sanırım canm bende 10.gunumde yapmstm daha belrgindi tabi ki ama sennde var gbi
Humeyra16Selim Ozlm_31 doktor 10 yada 12. Gun yapin diyor ben hc 6.gunde merk etmedm neden okadar erken yapiyorsnuzki
Humeyra16Selim Ozlm_31 Benim 683 cıkmstı ama sen genede cok umitlenme bzim yorumlarimiza bakip sonrasinda hayal kirikligi yasamanida istemem canm sen doktora git o sekildw ögrn
Ozlm_31 Humeyra16Selim ben böyle tercih ettim siz o şekilde tercih etmişsiniz tercihimi neden sorguluyorsunuz hayırlı olsun diyip geçebilirsiniz
Humeyra16Selim Biraz bekleyip daha belirgin cizgiler gorseniz daha ii bence acele etmeyn bukadar kzlar hersey olacagina varr derler 6. Gun cizgi goremeyip uzulebilrsnzde stresten tutunmaz zaten bu acele ne boyle
Ozlm_31 Humeyra16Selim neden bu kadar tepki verdiniz anlamadım doğrusu tup bebek annesi olunca böyle oluyor heyecan merak oluyor
Ozge56 Ozlm_31 ikiz canim iki emriyon tuttu bak görürsün. 6 gün bu kadar net çıkmaz değerin yüksek. Hadi hayırlısı olsun 🥰🥰🥰
sacmalamakizim Ozlm_31 Kusura bakmayın bir şey sorucam Hataylimisiniz acaba dikkatimi çekti de 31 sayısı 😊
Nurca1 Ozlm_31 hayırlı olsun canım benim bende transfer oldum bugün 7. Günüm adet ağrısı gibi kasık ağrılarım oluyor sende de olmuşmuydu