Tubazeynepalin Selcanozkoc0 suni sancı verirler kuzum 40 haftadan sonra beklemek risk suni sancı doğumu tetikliyor heöen doğuyorlar
Linasel Melo-fndkc birini tutardım ama kimseye güvenip evime alamıyorum malesef ben genel temizlik öyle bir günde yapmadım enerjim oldukça yaptım evi temiz tuttum hep
Selcanozkoc0 Linasel 36 haftadan sonra çok stres yapıyordum ne zaman gelecek öyle her ağrıyı doğum ağrısı sanıyordum şu an hiçbir şeyim yok öylece duruyorum yani eşimden daha hareketli daha aktifim
hayalperest2310 Linasel ayy napalım kız son ay baya zorladı hergün bir belirti olur diye ama yok salı günü randevum var bende bir umut doğururum diyordum ama tık yok degil salı yı bu kız beni baya bekletir 😂😂😂😂
efeninannesiii_ Linasel offf bende öyleyim dün belim ağrımaya başladı. Ama ne nişan var ne su. Yarım tekrar gidip muayene olucam. Aşırı sıkıldım bir an önce doğsun istiyorum ama üç buçukta atıyorum 😂 sonumuz hayır olsun 😂😂
Linasel efeninannesiii_ benimde belim ağrıyor karnım sertleşip kasılıyor birde açılmam var güya 3 cm ama gelen giden yok🤣
Linasel hayalperest2310 yürüyüş yapıyorm ananas yiyorum hurma yemekten de kusucam artık başka ne yapim😅
Tubazeynepalin Zehradgdrn benimle aynı şikayetleriniz ben 34 haftaya yeni girdim ama her an herşey olabilir korkum var 😃 3 hafta daha dursa keşke
Perperik 35 hafta içindeyim Sezeryan olacağım daha gün verilmedi ama ben de dayanamıyorum sırt bel ağrısı , bebeğin karnımda ki hareketleri çok acı veriyor