RuyaKuzey2534 Linasel Benim yatışım yapıldı alt muanem yapıldı doğumhanede suyum patladı orda ondan sonra sıkı sancım olunca 1cc suni verdi direk doğuma giriyim diye ztn ahır sancım başladı bir saat içinde doğum oldu.
RuyaKuzey2534 Linasel valla benim kendi sancım gayet iyiydi ama o suniyi bi verdi ben çıldırmaya başladım. Normal sancı bişey değil suni kötü
usenmedimyaptimbirvelet Linasel ilk başta adet ağrısı gibi oluyor sıklaşınca tarif edemeyeceğin bir ağrıya dönüşüyor direkt anlıyorsun doğuracağını.ben bağırdım doğurcam geliyor diye yatağa yatırdılar kafa gözüküyor çabuk çatala gidiyoruz dedi doktorum yani aşırı bir ıkınma hissi geliyor sancı sıklaşınca tuvaletin varmıs gibi
MerveSinan Linasel merdiven inip cikin squat yapin ve ada cayi cok iyi geliyormus diye duydum.Deneyin isterseniz.Valla bende cok bunaldim.Uykular haram oldu.Kendi ihtiyaclarimi bile zor karsiliyorum.birde 3 bucuk yasinda kizim var.Cok yorumdum.Bebegin biraz daha kilo almasini bekliyorum bende..
SeKa26 Linasel activating labour hareketlerini yaptinizmi. Ben gece yaptım sabahına sancılarım başladı doğum yaptım 😂
MyLittleMiraclee Benimde iki gün sonra günüm geliyor ama sancım falan yok arada belim ağrıyor sonea gidiyor açılmamda bir santimmiş
Melo-fndkc Linasel rahat sadece bir ayım kaldı yani tadını çıkarayım 🤣 kız son haftalarda millet evini nasıl temizliyor 🥺
Rabia06 Linasel Canım ben Almanyada yaşıyom burda hamam yok ki 🤣🤦♀️ ama küvvetim var doldurup içine giriyom hayırlısı ile gelsinler inşallah ❤️🤲
Melo-fndkc Linasel aslında birini tutmak en güzeli de doktorlar normal doğum için gün gün oda temizliği öneriyorlar. Yerleri falan da elle silin diyorlar. İş başa düştü yavaş yavaş ben de yaparım herhalde. Ne zaman başladın peki yapmaya?
Anneolmak93 Bende 36. Haftadayım dayanamıyorum haftaya doktora diyecem dogum yapsın sezaryan zaten kilosu iyise yeter gücüm kalmadı doktora kalsa 39 bekleyecek ama kalp çarpıntım çok ve aşırı şiştim
Celikk66 Linasel bende öylee 38 haftadayim okadar sabirsizim ki nezaman gelcek bi yandan dogum korkusu her wc gittigimde kanamami bekliyorum veya suyu, nkdr zormus beklemek ya. Hic sanci agri felan da yok enazindan bari yalanci sancilar olsa🥲
Linasel Melo-fndkc birini tutardım ama kimseye güvenip evime alamıyorum malesef ben genel temizlik öyle bir günde yapmadım enerjim oldukça yaptım evi temiz tuttum hep
butterfly4 @Linasel son günler öyle oluyor maalesef, bir de normal doğum ise günü belli değil saati belli değil bekle babam bekle, aynı şeyleri yaşadım