sacmalamakizim Elifsenayldrm Maalesef o kararma geçmiyor neredeyse herkeste olan bir şey bu benimki hâlâ geçmedi 🤭
1erkekkannesiiii Elifsenayldrm su an emziriyorum bilmiyorum 🥹 kocaman oldu yuvarlak kısım umarım düzelir 😅
TugSozTan Tedavilik bir durum değil ki bu gayet normal fizyolojik bir değişim. Benim 4.aydan sonra koyulaştı ve alanı genişledi. Gayet normal ve olması gerek bu kaldı ki bence daha kadınsı bir görünümü var
Elifsenayldrm TugSozTan evet beğenenler var öyle kalsın isteyenler ama ben kendime hiç yakıştıramadım ve utanıyorum niyeyse
bebekveannesiii Elifsenayldrm evet ama erkek annelerinin ki morumsu birşey oluyo benimki baya koyu patlıcan moruydu😂 sağlıkla kucağına al inşallah 🌺
efeninannesiii_ Elifsenayldrm geçsin tabi yaa. Allah affetsin de çok çirkin oluyorlar bide renk gidince ahhahahahhahha 😂😂😂😂
Sengul-9798 Elifsenayldrm bende aynı durumdayım canım 19+5 çok erken başlamış ti benim ki gayet normal utanmana gerek yok böyle düşünüp kendini pskolojik olarak düşürme lütfen hamilesin sonuçta 🙂
Elifsenayldrm Sengul-9798 kimisinde ediyomuş kimisinde geçiyomuş bakalım hayırlısı umarım geçer benimki çok kötü takıntı yaptım bebeğimi de etkilesin istemiyorum
Elifsenayldrm efeninannesiii_ 100 beden emzirme südyeni aldım ve olmadı sen düşün ben ne yapayım 🤦🏻♀️ bebekden sonra küçültürmeyi düşünüyorum