AhuMtl Evet benimde karardı hamilelikten kaynaklı olan bişey geçiyormuş çoğu zaman. Ama benimde şöyle bı sotunum var göğüslerim.hala büyümedi yani dolgunlasmadi 35+2 bugün ama yok yani aynı duruyor . Acaba süt mu oluşmuyor son anda dolgunlasan var mı ?
esiaks Elifsenayldrm bende de oldu. Doğumdan sonra geçecek merak etme. Çok fazla östrojen hormonu salgılıyoruz. Sanırım o sebep oluyordu. Ama geçecek. Ablamlarda öyleydi geçtiler 🌹
D_tknbs Yildizsevgi o boyunda halka kararmasi bende olusmaya basladi dün grce korkudan uyuyamadim😀 kimsede olmamis etrafimda sizi görünce olabiliyomus demek.cok rahatladim 😇
D_tknbs Elifsenayldrm ben hamile kaldigimdan beri kopkoyu gögüslerim damarlarimi görsen masvami her yerim😀 ve ekstra buyuduler😀takilma bebek emdikce hepsi gecer. Daha 24 haftaligim smsiyah gögüs ucum.
1erkekkannesiiii Elifsenayldrm su an emziriyorum bilmiyorum 🥹 kocaman oldu yuvarlak kısım umarım düzelir 😅
Ozoooo Elifsenayldrm yok canım iki yaşına kadar emzirdim düzeldi gayette şimdi yine karardı hamileyim ama geçiyor kesinlikle
Ozoooo Elifsenayldrm 5 6 aylıkken düzeldi sanırım tam hatırlamıyorum ben pek takmamıştım çünkü kararrmqsına
efeninannesiii_ Yildizsevgi ayy genitale kararması geçiyor mu gerçektenn🥺 çok olmadı ama eski haline göre rahatsız ediyor şuan
hayalperest2310 Elifsenayldrm bembeyaz vücudum karardı hep göğüs ucu mu desen boynum mu desem genital koltuk altı umarım geçer geçmese de farklı yollara başvuracaz napalım