Sibellg06 bende normalde özel takipliyim fakat ücretler çok fazla olunca vermek istemedim onun yerine çocuğumun başka ihtiyacını karşılarım dedim çapa tıp fakültesine normal polikliniğe randevu aldım onlar yönlendirdi yalnız sizin hemen gitmeniz gerekiyor 1 ay sonrasına falan onlar kendi randevu veriyor ve gittim biraz çok bekledim yalan yok 1 de olan randevuma 2 buçuğa yakın girdim ama yaklaşık 1 buçuk saat kadarda detaylı incelediler ilk detaylıya poliklinklerde bir odadaki ultrasonla 2 uzman baktı sonra üst katta perinatolojideki prof baktı yarım saat muayeneden gerçekten memnun kaldım ve devlette rapor vs vermiyorlar bişey söylemiyor diyorlardı burada hep verdiler gayette söyledilerde belki bende sordum o nedenlede olabilir tek eksisi şu poliklinikte ilk 1 saatlik bakılan yerdeki süreçte benim görebiliceğim ekran yoktu göremedim görmek isterdim ama onlar görsün sağlıklı olduğunu bilelimde gerisi önemli değil eğitim ve araştırma hastaneleri bu konuda çok detaycı oluyor özellere nazaren birşeyini göremedi diye çok uğraşıyorlar