mylittle_pumpkin Mti2209 Mti2209 Merhaba, doktorum Nuray Sözeri ve çookk memnunum gebeliğimin 4.haftasından beri takipli hastasıyım bazı risklerim var tiroid karaciğer tansiyon vs. ve o riskleri şu ana kadar çok iyi öngörüp yönetti. Ama işte doğum fiyatı 18.000 tl olunca doğum için ne yapsam diye düşünmeye başladım o kadar parayı bir doğum için vermeye gerek var mı diye düşünüyorum. Sizin doktorunuz kim?
busragil Jelibon16 Rosethornnn naim süleymanoğlu bulvarındayım🙋🏼♀️ 27. Haftadayız, medicana da Fatma sezgin deyiz kızımla🎀
Mti2209 minigim1669 merhaba bende Orhangazi de oturuyorum, atakentte ki doğum fiyatını biliyor musunuz acaba ☺️
Sinemkocak mylittle_pumpkin ben 6500 ödemiştim sigortam olduğu için 4 ay once. şuan sigortasiz 10 bin diye duydum ama emin değilim 😊
Mti2209 mylittle_pumpkin benim doktorumda Nuray hanım , ben 17 haftalık hamileyim ama yeni başladım Nuray hanıma o yüzden tavsiye duymak iyi geliyor ☺️ benim sigortam var karşılayacak yoksa bende doğuma o kadar veremezdim açıkçası
Havvaca ArvenMom Haziran temmuz gibi zam gelme ihtimali varmış canım. Kesin değil ama olabilir dediler
zeeyneeeppp aze16 evet çok memnunum sadece çok hastası olduğu için randevulu da olsanız bekliyorsunuz ama değer
anneolmakzoramagulusuyeter_ Jelibon16 Esentepe düşünüyorum 21 olmak üzereyim siz nerede ve kaç haftalık olucaksiniz:)
mylittle_pumpkin Mti2209 Nuray Hanım candır, tontiş doktorum🥰 Valla işte ben de çok git geller yaşıyorum bu aralar doğumu nerede yapsam diye, içime de bir tek Nuray Hanım’da doğum yapmak siniyor, belki de orda yaparım gözümü karartıp 😄 Benim sigortam yok maalesef
Mti2209 Ftm16 bende Tülay hanıma gidiyordum jimere devam ediyorum şuanlık ☺️ ne kadar acaba atakentte doğum ücretleri
Ftm16 Mti2209 vallahi daha sormadım bende sormaya korkuyorum 🤣 ama bayrama yakın kontörle gittiğimde sormam lazım artık siz kaç haftalıksınız ki